Partyflock
 
­ Nederland

Ici brengt het gevoel van de illegale warehouse raves terug

gepubliceerd door , op
AURA K-day After
26 maart 2018
Op 27 April organiseert Ici Sans Merci een oldschool warehouse rave met een mooie lijst aan artiesten zoals Paul Woolford, Matrixxman, Spencer Parker, Awanto3 en hijzelf. Hij zal de bezoeker hiermee terugnemen naar het oude warehouse gevoel. Een gevoel dat al een tijd mist in uitgaansscene.

Waar het allemaal begon
Het is 2006 in studio80. Ismael staat op de dansvloer waar hij in gesprek raakt met Jordi van der Heij. Jordi verteld dat hij de dag erna een illegale geeft genaamd Lazy Sundays, in het Rembrandtpark en stelt voor dat Ismael (Ici Sans Merci) komt draaien. Zo ontstond een reeks aan gigs op illegale raves in parken, loodsen en andere locaties. Na twee jaar draaien op illegale feesten zoals Lazy Sundays, Schwung, Chateau Techno, Boze Buren, Beany, Chasing the HiHat, Meat Lovers en vele andere illegal, maakte Ici zijn entrée in de clubs en festivals.

Man met ervaring
Met residenties op Awakenings, Elrow, Thuishaven en gigs op Time Warp, Shelter, Afrika Burn, Claire, Sisyphos, Ipse en vele andere festivals en clubs in Nederland en buitenland kan je wel stellen dat Ici een man met ervaring is en veel gezien heeft. Ondanks dat hij dit met plezier doet en blijft doen, hangt er toch een stiekeme leegte ergens in hem. Deze leegte gaat hij opvullen met Aura en neemt hierbij zelf het heft in handen.

Het oude gevoel terugbrengen
Ici loopt al tijden rond met het gevoel dat er iets mist in de uitgaansscene. Dat gevoel dat er op illegale en de oude raves heerst wilt hij graag terugbrengen naar de dansvloer. Zo zal hij deze keer starten in de H7 warehouse op 27 April. Een rauwe locatie in Amsterdam west en heeft hij een aantal andere loodsen op het oog. Tussendoor zal hij illegale organiseren voor rond de 300 bezoekers op nog geheime locaties. Hij wilt hiermee een incrowd opbouwen die past bij het warehouse gevoel zoals dat vroeger ging.

Aura
Aura staat voor Amsterdam Underground Resistance Association.