Partyflock
 
­ Nederland

Kizomba On The Beach

gepubliceerd door , op
Waar heel Europa over praat, gaat gebeuren aan het strand van Bloemendaal aan Zee!

Wij laten je kennis maken met Kizomba! Bij deze garanderen wij jullie, dat stil staan geen optie is en al helemaal niet op Urban Kiz beats! Samen met onze partners hebben wij de beste artiesten weten te boeken om jou de ultieme Temptation van Kizomba en Afro latin beats te laten ervaren!

Om 17:00 uur openen wij de deuren en starten wij met de lekkerste Afro Latin Beats om helemaal in the mood te komen. Daarna nemen wij je mee de dansvloer op. Tijdens het feest gaan we de aanwezigen in groten getale in beweging brengen door middel van Crowd Entertainment! Jullie leren geweldige moves en bewegingen die worden voorgedaan door internationale dansinstructeurs waarbij iedereen gaat springen, draaien en schudden in de maat en op de beat!!! Denk je dat je dat aan kan? Je bent bij deze gewaarschuwd!

We gaan helemaal los met de grootste DJ's en MC's! Zij zullen jullie de avond keihard en non-stop gaan entertainen! Dit mag jij niet missen! Wij hebben professionele dansers die als 'Taxi Dancers' fungeren. Zij zorgen ervoor dat alle dames en heren zullen genieten op heerlijke Afro Beats en geven jullie een ware beleving. We draaien niet alleen Latin we draaien niet alleen Afro House, we draaien alles! Van Kizomba tot Club van Dance tot Disco! MAAR. alles wel met Speciaal Latin Tintje Van Kizomba On The Beach! En dat word me toch een partij leuk

Kizomba On The Beach wordt een te gek dansfestijn
die je niet mag missen !!

Let op
Alsof dat nog niet gek genoeg is mogen wij van onze sponsors op het Event ook nog eens meer dan 40 super mooie prijzen verloten onder het publiek van Kizomba On The Beach @ Beachclub Vroeger! Variërend van 100 tot 1000 euro per cadeau.

Wil je weten wat je kan winnen? Kom dan dansen want we maken de prijzen pas op de avond bekend. Maar dat ze dik zijn dat staat vast! So be there or be square! :-0

Whoopp Whoop it's your time to party hard!

Koop je kaarten op tijd en verzeker jezelf van een weergaloze avond! We Like to Party!



Limited Tickets online
eventgoose.com