Partyflock
 
­ Nederland

Summerpark Festival
met o.a. Pacha Ibiza, Verknipt & Rewind stages!

gepubliceerd door , op
Summerpark Festival
22 februari 2018
Summerpark Festival viert op zondag 8 juli de zomer en pakt dit jaar uit met een aantal spraakmakende hosting-partijen!

Pacha Ibiza strijkt dit jaar neer op één van Nederlands mooiste festivallocaties met een mix van water, bomen en een prachtig strand. De iconische Pacha kersen met als thuisbasis Ibiza staan al decennia garant voor feesten waar je u tegen zegt. Op het Almere Strand zal de exclusieve clubketen de open air stage hosten met een ijzersterke house line-up, spectaculair decor en verbluffend entertainment!

Naast Pacha Ibiza maakt ook Verknipt zijn debuut op Summerpark met een onweerstaanbare techno line-up bestaande uit o.a. Gary Beck, Slam & Rod!

Naast deze nieuwkomers blijft de Parkstage traditiegetrouw het domein voor alle urban fans. De line-up bevat, naast de heetste urban dj's zoals Bizzey en Freddy Moreira, dit jaar ook twee live optredens van SFB en Jonna Fraser!

Misschien wel het populairste clubconcept van Nederland, Rewind, maakte vorig jaar zijn debuut op Summerpark Festival en keert dit jaar terug met een speciale poolstage! We verwachten een hete zomerdag dus niks lekkerder dan genieten in het zwembad van de hits van toen en het hete heden!

Line-up


Uiteraard veranderen de kenmerkende ingrediënten van Summerpark Festival niet: een lage entreeprijs, een ijzersterke line-up, de lekkerste foodtrucks en veel entertainment.

Early bird ticketverkoop start zaterdag 24 februari 12:00 u.
De Early bird ticketverkoop gaat van start op zaterdag 24 februari om 12:00 uur op summerparkfestival.nl. De early bird tickets kosten €22,50 ex presale fee.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar summerparkfestival.nl of volg ons op .facebook.

1 opmerking

ooooh dit is een hele lekkere!