Partyflock
 
­ Nederland

Trance Is My Religion

gepubliceerd door , op
Een nieuw evenementmerk komt naar Amsterdam. Trance Is My Religion, een label, community en podcast zijn erg enthousiast om deze juli te lanceren in de wereldberoemde Panama-nachtclub in Amsterdam.

Hoofdact van het evenement is de langlopende producent van A State Of Trance, Mark Sixma. Mark heeft non-stop de wereld rondgereisd en werkte samen met onder meer Armin van Buuren, W&W, Andrew Rayel en Emma Hewitt.

De tweede headliner in de nacht is weer een Armada-ster, RODG. De Nederlander die in Amsterdam woont heeft al een aantal jaar constant geweldige muziek op Armada uitgebracht, hij werd door Armin zelf uitgeroepen tot de 2016-producent van het jaar. RODG heeft opgetreden voor A State Of Trance op Ibiza en Mexico.

De derde headliner is een legende van de Trance-scène, de Rotterdamse inwoner Ronald van Gelderen. Met een recente samenwerking met Paul van Dyk, die deel uitmaakte van het album 'From Then On'.

Steunend op het evenement is Simon Pitt, de inwoner van Trance Is My Religion, samen met Dolvich vanuit Tsjechië om de show in stijl af te sluiten!