Partyflock
 
­ Nederland

Awakenings festival maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
Awakenings Festival
11 maart 2018
Het grootste outdoor technofestival van de wereld heeft zojuist haar line-up bekend gemaakt. Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli strijkt het iconische festival voor de 18e keer neer in recreatiegebied Spaarnwoude en met meer dan 100 acts, verspreid over 8 podia op beide dagen worden 80.000 bezoekers in totaal verwacht.

De line-up van Awakenings Festival is een mix van niet te missen helden als Carl Cox, Adam Beyer, Nina Kraviz en Sven Väth – die tevens alle vier op beide dagen hun opwachting maken – en daarnaast de nieuwe garde zoals Job Jobse, Amelie Lens, Charlotte de Witte en Dax J. Richie Hawtin brengt zijn speciale liveshow 'CLOSE' voor het eerst naar Nederland en verder worden onder andere Marcel Dettmann, Joseph Capriati, Kölsch, Maceo Plex, Ben Klock, Jamie Jones, Ricardo Villalobos en Seth Troxler door de organisatie verwelkomt.

De tweede festivaldag biedt ruimte voor verschillende hostings. Zo heeft Adam Beyer zijn eigen Drumcode podium, komt Carl Cox met Intec, nodigt Joris Voorn zijn vrienden uit voor Joris Voorn & Friends en brengt Maceo Plex voor het eerst zijn Mosaic naar een festival.

De volledige line-up van Awakenings Festival is te vinden op awakeningsfestival.com.

Awakenings staat bekend om het aanbieden van een breed scala aan technomuziek en brengt binnen deze grenzen een wijd spectrum ten gehore. Op het baanbrekende podiumontwerp en de strakke productie wordt ook deze editie niet bezuinigd en bezoekers kunnen rekenen op de laatste technieken op het gebied van licht en geluid.

De kaartverkoop voor Awakenings Festival start 16 januari om 12.00 uur op awakeningsfestival.com.

6 opmerkingen

Tja wat moet je ervan zeggen. Wat een line-up :O

Enige wat opvalt is dat de hardtechno definitief is verdwenen. Maar dat was toch al niet zo mijn ding.
laatste aanpassing
Had toch wel een hard techno willen zien .
Obi, Viper, beetje Pet Duo, kekke Fatima, wat Pink Noise.

Maar idd wat een finger licking line up.
Cox in da house!
Helaas geen Sims. Voor de rest uiteraard crème de la crème.

Denk dat ik deze (wederom) oversla. Genoeg andere techno feestjes die niet zooo groot zijn.
Uitspraak van Begaaierd op woensdag 17 januari 2018 om 09:02:
Helaas geen Sims. Voor de rest uiteraard crème de la crème.

Denk dat ik deze (wederom) oversla. Genoeg andere techno feestjes die niet zooo groot zijn.


Dat heb ik dus ook wel een beetje. Klinkt gek, maar eigenlijk is het bijna een overkill aan goeie dj's. Je weet dat je rotkeuzes moet gaan maken op Awake.
Echt zonde dat er geen hard techno stage is daarom voor mij geen Awakenings festival.
Artiest {SHOWLIST artist 2785, 89693, 80603}
Waarom zetten ze Rush nooit op het buitenpodium. Hij heeft te vaak bewezen dat de tent veels te klein is voor hem. De Mayor heeft dat dik verdiend. Klein minpuntje is wel dat 64 euro voor de zaterdag toch echt wel aan de prijzige kant begint te worden. Dat zijn id&t prijzen..
laatste aanpassing