Partyflock
 
­ Nederland

Grootse line-up voor tweede editie van Ace of Spades

gepubliceerd door , op
The Ace Of Spades
2 november 2017
Het indoor hardstyle event, The Ace Of Spades – The Secret Society, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door Paaspop Events en WiSH Outdoor, presenteert met trots haar line-up. De crème de la crème uit de hardstyle scene zullen hun opwachting gaan maken op 16 december in Schijndel.

De eerste zeer succesvolle editie heeft direct het evenement op de hardstyle kaart gezet. De organisatie belooft dat dit jaar nog spectaculairder zal gaan worden met artiesten als B-Freqz [live], Brennan Heart en Adaro vs Digital Punk. Noisecontrollers komt met zijn speciale 'Attack Again' classics-show naar Schijndel. Daarnaast kunnen bezoekers gaan genieten van hardstyle giganten als Psyko Punkz, Audiotricz, Phuture Noize, Sound Rush, NSCLT vs Galactixx en Jones. De dag zal gehost worden door niemand minder dan MC Villain. Dit jaar heeft de organisatie gezorgd dat zowel de euforische en raw hardstyle aan bod komen, maar ook is er garantie op hardstyle nostalgie door de nodige classics die voorbij komen op deze editie.

Overzicht line-up
B-Freqz [live]
Brennan Heart
Noisecontrollers [Attack Again]
Adaro vs Digital Punk
Psyko Punkz
Audiotricz
Phuture Noize
Sound Rush
NSCLT vs Galactixx
Jones
Villain

Tickets
De Early Birds zijn als warme broodjes over de toonbank gevlogen en zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar. Reguliere tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via theaceofspades.nl. Naar verwachting zullen deze snel uit gaan verkopen dus wacht niet te lang met bestellen! De reguliere tickets zijn te koop voor € 30,75 (incl. fee) per stuk. Het is ook mogelijk om een Group ticket (vriendenticket) aan te kopen; 'Buy six, pay for five!'. Dit ticket geeft ruim € 5,- korting per persoon! Let op; deze zijn beperkt beschikbaar! Alle ticketprijzen zijn inclusief fee en betalingskosten gecommuniceerd, er komen dus geen verrassingen meer bij tijdens het bestellen van je tickets.

Na de zeer succesvolle eerste editie zal de lat van aankomende editie nog hoger liggen. Naast de zeer sterke line-up kan de bezoeker rekenen op een intens stagedesign, het dikste geluid en een tot in de puntjes verzorgde combinatie van show, lasers & decor.