Partyflock
 
­ Nederland

Zwarte Cross vrijdag

gepubliceerd door , op
Wat hebben The Dreamteam, DJ Paul Elstak, Joost van Bellen, Mental Theo, Joel Hemmen, DJ Jean en DJ Veron met elkaar gemeen?
Ze staan allemaal op vrijdag op de Zwarte Cross. Huh, de Zwarte Cross? Dat is toch dat feest in Twente met scheve coverbands en allemaal klompenpummels en manwijven die met bier gooien en modder drinken. Fout! De Zwarte Cross is een supercool festival waar je muziek, theater, motocross en stunts beleeft. De Zwarte Cross was vorig jaar met 220.000 man helemaal uitverkocht. Zo'n beetje iedere muziekstijl is vertegenwoordigd daar in Lichtenvoorde. De Zwarte Cross is met het openbaar vervoer perfect bereikbaar. En de Zwarte Cross is in de Achterhoek! Daar wil je bij zijn. En dat kan!

De Zwarte Cross deelt 5 keer 2 dagtickets kaartjes uit voor vrijdag. WIN
Een ideale manier om kennis te maken met het grootste festival van Nederland dat in 2017 de Dansvloer (het podium voor dance, trance, trap, techno, house en meer) een nieuwe plek geeft in de Engelse Schans. 5000 mensen passen er in de nieuwe area die zich bevindt in een gerenoveerde vesting uit de Tachtigjarige Oorlog. En behalve de Dansvloer heeft de Zwarte Cross nog 31 (!!!) podia. Genoeg te ontdekken dus (ook als je al een keer bent geweest.)

Check hier in het blokkenschema het programma voor vrijdag: zwartecross.nl → timetable vrijdag





Dialectronics – Vaak Bu-j te Bang! (Zwarte Crosslied 2017):

3 opmerkingen

Ga het dit jaar als proef eens meemakend
Artiest Exodus
Stuk of 3- 4 x geweest vroeger toen het nog niet zo massaal was , mooi feest
Twee keer geweest en het is toch wel geniaal. Alleen al bij de crossbaan kun je je uren vermaken. :D