Partyflock
 
­ Nederland

Laatste editie A Day at the Park bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
A Day at the Park
17 mei 2017
Het Amsterdamse boutique-festival is bijna door haar kaartjes heen. 'Regular Tickets' (€ 49) zijn beschikbaar tot zaterdag 1 juli 12:00 uur. Daarna gaat er nog een zeer beperkt aantal 'Late Bird Tickets' (€ 54) in de verkoop, is aangekondigd. De laatste editie van A Day at the Park vindt plaats op zaterdag 15 juli in het Amsterdamse Bos.

Dit is opmerkelijk, omdat het festival in de afgelopen tien jaar zelden uitverkocht was. Het Amsterdamse Bos heeft namelijk een enorme capaciteit. Maar de aandacht is enorm dit jaar: het jubilerende festival viert haar tiende verjaardag met een definitieve Final Edition. 'Nostalgie' lijkt de verklarende factor voor de populariteit van de sloteditie. Vandaar dat nu al gesteld kan worden dat het festival voorafgaand aan de eventdatum (15 juli) uitverkocht zal zijn. Wanneer A Day at the Park precies uitverkoopt blijft spannend, zowel voor bezoekers als organisatie. De volledige muzikale programmering is ruim een maand geleden bekend gemaakt. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het creatieve programma. De ontwikkelingen hieromtrent zijn te volgen via de pagina's 'Vermaeck', 'Gastronomie' en 'Festivalmarkt' op adayatthepark.nl.

Vermaeck
Geen ADATP zonder bijzondere veld-acts, kleinkunst en verborgen juweeltjes. De Zweefmolen draait op volle toeren en Barry's Minibar is terug, de kleinste bruine kroeg ter wereld! Er is een beestenbende aan levensgrote insecten, kangoeroes en giraffen. Ontspannen kan bij de Cinema Piccolo. Doeners kunnen met verfballonnen gooien bij Monkey Business, dansen in de Silent Disco of zingen in de Kar-a-oké-bus. Zelfs bij de wc hoeven bezoekers zich niet te vervelen. Kortom: vermaeck in alle soorten en maten.

Gastronomie
Het gastronomische aanbod van A Day at the Park mikt op haute cuisine om de vingers bij af te likken. Begin de dag met koffie en wat lekkers bij De Koffiesalon, of picknick op een kleedje in het gras (picknickmanden moeten vooraf besteld worden via adayatthepark.nl/tickets. De stevige trek kan gestild worden met culinaire burgers van The Butcher of De Burgerij, BBQ-bites van GazSinker en Tommy's, verse pasta's van Pasta Joe of Oosterse maaltijden van Mister Makan. Meer dorst dan honger? Er zijn exclusieve champagnes van Louis Roederer, prijswinnende Torres wijnen, ijskoude scroppino's en feestelijke cocktails van de Caipi Boys of The Fabulous Shakerboys.

Festvalmarkt
Wie even wil ontsnappen aan het feestgedruis kan de standjes afstruinen op de festivalmarkt. Hier kunnen bezoekers zich te goed doen aan tijdloze zonnebrillen van Dick Moby, karaktervolle bowties van Strikstof, footwear van Heroes on Socks, sieraden van My Treasure Hunts en oordoppen van Alpine. Laat je beglitteren door de Feesttantes, en knippen of scheren (voor de heren) door Gentlemen's Barbershop. Monkey Business verkoopt diverse goodies voor het goede doel.