Partyflock
 
­ Nederland

Contamination

anoniem gepubliceerd op
Na vorig succes is de tweede legale contamination alweer een feit. Dit keer staat de avond vooral in het teken van het opvangen van infected techno heads na het strand festival op zaterdag 19 juni in Almere. De locatie: Sequoia (tegenover station Almere-Buiten) ligt ongeveer 10 min van het festival.

Amazing grooves heeft vernieuwende artiesten aangetrokken voor deze nacht. Net als de vorige editie zal het concept uit twee area`s bestaan. Een techno room met screaming high heats en pounding basses, waar underground (talenten) artiesten zich kunnen mengen met “bekende” namen. De tweede area zal variëren van diversen soorten house tot techno. De artiesten Derom, Heiko, Timmo Hendriks en D-Tekk zullen deze room verzorgen. In de techno room zullen de volgende artiesten hun set laten horen.

Maurice Forge
Deze artiest uit Alphen aan den Rijn, begint langzaam maar zeker aan de weg te timmeren. Na dat hij onder andere naast Thomas Krome en Hendrik B Las Palmas op ze kop heeft gezet, is het nu de beurt aan Contamination waar hij mag openen, en opwarmen voor Van Funky tot Off beat, Expect the unexpected!

Uudzuu
Blauwe ogen, nette kleding en keiharde techno beats. Dat zijn de kenmerken die bij deze artiest passen. Zijn laatste gig was op confuse queensday outdoor waar hij Nieuwezijds Voorburgwal uit zijn voegen heeft laten treden. Uudzuu heeft zich vorig jaar waardig laten horen op Statement, tevens in Sequoia, door het feest af te sluiten na Marco Remus. Ook dit keer zal Uudzuu doen waar hij voor gekomen is. We kunnen een harde set van hem verwachten.

Damian Keane en Dave Miller
Damian Keane draait diep en overweldigend. Zijn stijl is het best te vergelijken met het internationale geluid zoals deze wordt gepresenteerd door dj’s als Marco Carola, Surgeon en Adam Beyer. Dave Miller in zijn stijl voeren ritmische en natuurlijke invloeden de boventoon. Deze sound is een mix van Oscar Mulero met James Ruskin en de funk van Marco Carola.

Dave heeft met Damian Keane, Eddy Kreischer en Sicco Bosscher twee platenlabels Privilege Records en Audiosculpture opgericht. Deze zijn al snel opgepikt door internationaal bekende dj-helden als Adam Beyer, Chris Liebing, Cari Lekebush en anderen. Een nieuwe releases (Audio Sculpture 4) zal op Contamination gepromoot worden waar ze back 2 back draaien.

D Marbus en L. Kadmaer
D Marbus herkenbaar aan zijn eigen sound, de elektronische schreeuwende techno infecteert onmiddellijk. L. Kadmaer maait met zijn beats, freakt met zijn geluid, besmet daarmee dan ook het publiek. Deze artiesten onbekend in de oren zijn nagenoeg bekend in de omgeving zei zullen hun geluiden laten horen.

De time table zal binnen kort bekend gemaakt worden.

Verkoop punten:
A’dam outland, Almere Stars & Stripes, Hilversum groovy tunes,
Lelystad muscistore, Leeuwarden the dancestore. €10,- (ex fee)

13 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 66688, 115763}
Ben op die dag ook in Almere!!!
Maar sta dan lekker met mijn voetjes op het strandt......
Hey jij ook al?
Ben of flink aan het stampen en hoe later en :gaar: dan zal ik later zandkasteeltjes aan het bouwen zijn... ofzo..
Hahahaha maar het zal wel vet worden..
tja niet zo'n goede keus als je naar dit partijtje gaat......stukkie verderop in Almere is een leuker feest aan de gang (op het strand zonder dt!!!)

We gaan Qnallen!!!!
:bounce:

PS: heeft iedereen ook al de zon gereserveerd voor deze dag?
 
Ja dat klop dat stukje verder is al om voor de nacht begint. En er is dus een mogelijkheid voor techno heads om te afteren op dit feest!!
Feest start om 22:00uur.
meer info zie---> url=http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/party/ACTION/single/PARTYID/22428.html]AGENDA[/url]
 
---> AGENDA
 
Zeker van de partij.

Leuke after voor Defqon.
laatste aanpassing
 
Dave Miller en Damian Keane Back2back al vaker gehoord.
Is echt de moeite waard.
 
Misschien wel leuk om na DefQon-1 hier eens een kijkje te nemen.
Erg interessante line-up.
Dit feest gaat natuurlijk alle legendarische feesten van Sporthalle-zuid en de Gashouder overtreffen!!!

DJ Uudzuu gaat weer een meesterlijke set neerzetten.

Dat betekent weer aanwezig voor mij natuurlijk!
lekkere afterparty en heb er nou al zin in

en voor de eerste 3 reakties :Z
Iemand voor de minimum leeftijd? Klinkt goed namelijk, en opkomende talenten zijn meestal ZWAAR goed :)
leeftijd wat is leeftijd :D
dit wordt cker een super feest!!!lekker afteren onder het genot van goede techno....ik ben aanwezig!!!!!!!!!

laterzzz