Partyflock
 

Grow festival maakt line-up en groen programma bekend

gepubliceerd door , op
Muziek, natuur en innovatie; aankomende zomer strijkt GROW Festival voor het eerst neer op het eiland Utopia! Een plek die nu nog onontdekt is, maar binnenkort dé zelfvoorzienende broedplaats voor duurzame innovatie wordt. Op 24 juni wordt het eiland officieel ingewijd, met een hoogwaardige line-up aan hiphop en elektronische muziek, maar ook een inhoudelijk groen programma. Tussen optredens van onder andere Hef, Ronnie Flex en Bokoesam door, neemt GROW je mee op expeditie. Bouw mee aan een eetbaar huis, ga lekker op algen en eet schaafijs van onkruid!

Grow line-up
Aan het water, op het zand en in de bush-bush; grow covert drie podia aan live acts en dj's. Grote namen uit de Nederlandse hiphopscene zijn van de partij, met onder andere boegbeeld van de straatrap Hef, hit-sensatie Ronnie Flex (met volle bandbezetting) en partystarter Bokoesam. Maar de line-up overstijgt het genre, met een nieuwe generatie cross-over artiesten zoals Yung Nnelg, Mairo Nawaz, Yung Internet, Kevin, Tads Thots, Kid de Blits en Lo-fi Le-vi. Ook Almere is goed vertegenwoordigd; het collectief Hard Bitten & The Others claimt de vuurtoren en rappers Esko en Leafs bezetten de stage.

Grow unplugged
Grow unplugged gaat verder waar de muziek stopt. Middels slimme en opmerkelijke innovaties laten we zien hoe het eiland zelfvoorzienend kan zijn en planten we een zaadje bij bezoekers met oog op een groenere toekomst. Beschouw het als een Nemo voor volwassenen, waarin natuur, experiment en verbazing samenkomen. En jij zit aan de knoppen. Bij de Edible Hideout bouw je mee aan een eetbaar huis, aan de Algenbar ga je lekker op zeegroen en in het Weerwoud voedselbos eet je schaafijs van onkruid. Zo maak je kennis met duurzame innovaties op een leuke, laagdrempelige, manier.

Island vibes
Afgelegen van de bewoonde wereld vind je Utopia Eiland, een idyllische plek nabij Almere, waar het festival plaatsvindt. Weelderig en groen, omgeven door water en met uitzicht op de skyline van de stad! Het eiland wordt de komende jaren doorontwikkeld door jonge groene ondernemers als zelfvoorzienende broedplaats voor innovaties in voedsel, biodiversiteit, energie en beweging. Dit met oog op de komst van de Floriade 2022; het groenste district ter wereld.

Tickets en meedoen
Reguliere tickets voor Grow festival zijn voor € 22,50 te koop via growfestival.nl. Voor updates over de line-up en het inhoudelijke programma kijk je ook op de site, of kun je grow volgen via Facebook of Instagram. Meebouwen op het eiland? Dat kan! Hiervoor meld je je bij info@growfestival.nl.