Partyflock
 
­ Nederland

Tiende editie strandfestival Zand in recordtempo uitverkocht

gepubliceerd door , op
Zand
7 juni 2017
Strandfestival ZAND viert haar jubileum met een uitverkochte editie. Drie maanden voor aanvang zijn alle 25.000 kaarten verkocht voor het festival dat op zaterdag 19 augustus op het strand van Almere plaatsvindt. Nooit eerder verkocht het evenement zo snel uit.

De tiende editie wordt gevierd met een extra lange festivaldag die al om tien uur 's ochtends begint en tot middernacht duurt. De organisatie heeft het programma uitgebreid met onder anderen Kensington, Guus Meeuwis, DI-RECT, Racoon, Miss Montreal en Nick & Simon. De bands Chef'Special en Rondé maken hun debuut op het strandfestival.

In de speciale 'ZAND Danst' area, waar ruimte is voor 2.500 bezoekers, draaien dj's als Lucas & Steve, Loudgarden, Gyamo, Dennis Wisse, Cat Carpenters en Jochen Miller. De presentatie van het evenement is net als voorgaande jaren in handen van Jeroen van Koningsbrugge en Lieke van Lexmond.

Jeroen van Koningsbrugge: "Er is geen groter compliment denkbaar dan dit verkooprecord. De afgelopen jaren hebben we elke keer kunnen genieten van een vol festivalterrein, maar dat we nu zo'n drie maanden voor aanvang al het bord uitverkocht kunnen ophangen is natuurlijk geweldig". Lieke van Lexmond vult daarbij aan: "We kijken enorm uit naar zaterdag 19 augustus. Met deze line-up, de strandactiviteiten, het zwembad in het podium en het grootse eindvuurwerk gaan we er met alle 25.000 bezoekers een memorabel jubileum van maken".

Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en bereikte sinds de eerste editie steevast de uitverkochte status.

1 opmerking

eindelijk een goede Zand Danst Area, word het toch nog wat met dit festival :P