Partyflock
 

Hard One – The Second Edition

anoniem gepubliceerd op
Hard One – The Second Edition
27 mei 2004
FeestHard One · Hard Beats Only
Datumzaterdag 29 mei 2004
WinactieHard One actiegesloten
LocatieAxis
Nog een paar daagjes wachten en dan zullen voor de tweede editie van "Hard One" wederom de hardste beats uit de speakers van Axis Gemert knallen. Op zaterdag 29 mei is het zover en zullen niemand minder als Pavo, Zany, Thor en Tremor club Axis in Gemert op zijn grondvesten doen trillen.

Pavo stond afgelopen zaterdag nog op Multigroove in de Hemkade in Zaandam en behoort al een tijdje tot de absolute top van Nederland, dit terwijl Zany in een korte tijd is uitgegroeid van regionale topper tot de top van Nederland, hij had zelfs op 19 mei zijn eigen feestje “Zany Invites” in Eindhoven. We zijn dan ook erg in onze nopjes om beide heren a.s. zaterdag in Gemert te gast te hebben. “Hard One” residents Thor en Tremor mag je ook absoluut niet missen, zij zorgen voor de warming up deze avond met hun pompende beats!

De eerste editie van “Hard One” was mede dankzij jullie een geweldig succes. Hopelijk kunnen ze a.s. zaterdag deze lijn doortrekken en er samen met jullie party-people wederom een mooi feestje van maken, zei hebben er in ieder geval enorm veel zin in! Na de zomer zal er periodiek op zaterdag een Hard One in Axis Gemert georganiseerd worden waarin de diverse hardstyle varianten aan bod zullen komen. Hierbij zullen minimaal 1 of 2 (inter)nationaal bekende DJ's te horen zijn aangevuld met regionale toppers.

Naast de hardste beats streeft "Hard One" naar een nieuw vooruitstrevend concept met een partypubliek en -sfeer zoals je die kent van de grote feesten in het land. "Hard One" moet dan ook een aantrekkelijk alternatief gaan bieden voor de grote parties, waarvoor je toch altijd diep in de buidel moet tasten of half Nederland door moet rijden. Bovendien zal het een unieke plek zijn waar je dicht bij huis de top DJ's van hardere stijlen voorbij ziet komen!

Onze enthousiaste bar-crew zorgt ervoor dat je snel en vriendelijk geholpen wordt, waarbij de prijzen uiterst fair te noemen zijn. Consumptiemunten kosten EUR 1,50. Flesjes en normale mixdrankjes kosten 2 munten. Bier en fris 1 muntje. De entreeprijs bedraagt EUR 6,50.

Was jij de eerste editie van Hard One niet van de partij en is je belangstelling voor dit nieuwe concept gewekt, of wil jij wederom helemaal uit je dak gaan op de vetste beats!

Noteer dan in je agenda: zaterdag 29 mei ”Hard One” – Hard Beats Only! – Pavo / Zany / Thor / Tremor
Bier / Fris 1,50 // Mixed drinks (incl. flesjes) 3,- // Entree 6,50
http://www.hardone.nl
Locatie:
Axis
Binderseind 52
5421 CJ Gemert
Axis ligt in het centrum van Gemert, ongeveer 300 meter voorbij de markt. Gezien de grote belangstelling voor deze avond raden we iedereen aan om er op tijd bij te zijn teneinde teleurstellingen te voorkomen, Axis is geopend vanaf 21.00 uur

12 opmerkingen

Artiest Hein
Wordt weer een leuk feestje! De vorige was stampvol en na de zomer volgen er meer!
Neen.. dan gaan we naar Erp:bounce:
Night B4 Pinksterpar-T:D

Dus ander xtje maar weer..
Maar die is al om 02.00 uur afgelopen en dan begin de pret pas net op Hard One :) Kun je nog mooi bijna de hele set van Pavo meepikken ;)
 
zo daar heb je weer een intelligente opmerking:S


maar present:)
't Was vorige keer inderdaad goed genieten, samen met Pavo en Zany moet het deze keer weer gaan lukken, heb er zin in!
 
Helaas moet ik deze editie missen.lekker een weekje op vacantie,maar bij de volgende hardone Zijn we weer van de partij.
wat is dan de time table..? want ik zou wel graag willen weten wie er hoe laat draait..?
Was een mooi feestje. Thor en Tremor van 21.00 - 23.00 uur en vanaf 23.00 uur Pavo en Zany beurtelings...maar ja, das nu weer geschiedenis :)

Na de zomer de volgende Hard One....
Het was cker wel mooi feestje :)
draaide lekker en op het eind lekker de ruimte om flink los te gaan :P haha

Op naar de volgende
 
jep gaan we zeker heen, lekker feesten en beesten!!(y)