Partyflock
 
­ Nederland

Ben jij klaar voor Kingdance?

gepubliceerd door , op
Koningsdag 2017 komt nu wel héél dichtbij! Ben jij er al helemaal klaar voor? Wij in ieder geval wel en kunnen niet wachten om samen met jullie een onvergetelijke koningsdag te vieren! Tot donderdag de 27ste allemaal! Tip: Vergeet niet je tickets op tijd te kopen, Kingdance Zwolle was vorig jaar DIK uitverkocht!

Algemene Informatie
  • Kingdance Zwolle
  • Donderdag 27 april (dag)
  • Tijden: 14:00 - 00:00 uur
  • Evenemententerrein 'Grote Voort' in Zwolle
  • Adres: Blaloweg 6, Zwolle
  • Toegankelijk voor alle leeftijden (ID = Verplicht)
  • 2 Area's met House & Hardstyle
  • 25.000 Party People!


Tickets
Let op! Ruim 85% van de beschikbare Discount Tickets zijn verkocht! Nog geen tickets voor hét dikste Dance Festival van Nederland op koningsdag; Kingdance Zwolle 2017? Wacht niet langer en koop je tickets nu voor slechts €10,- (ex. fee) op kingdance.nl/tickets of bij een van de 450 Primera winkels in Nederland!

Time-Table


Leeftijd
Kingdance is ook in 2017 toegankelijk voor alle leeftijden! Er is dus geen minimale leeftijdsgrens opgelegd. Laten we er met z'n alle weer een onvergetelijke feest van maken! Neem wel ten alle tijden je ID-kaart mee, dit is verplicht.

Locatie
Ook in 2017 gaat Kingdance op evenemententerrein 'Grote Voort' in Zwolle georganiseerd worden. Of je nou te voet komt vanaf het NS station, met de fiets of met de auto, volg de borden. Vanuit alle richtingen wordt de locatie duidelijk aangegeven via bebording.

Dresscode
Er is voor Kingdance geen specifieke dresscode, maar hoe gekker, hoe leuker! Het is immers één groot (oranje) feest in Nederland.

Merchandise
Op zoek naar leuke merchandise van High Energy Events? Er staat op het terrein een grote merchandise stand waar jij verschillende items direct kunt kopen. Liever online bestellen? Ook dat is mogelijk op
highenergymerchandise.nl.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Kingdance. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree (eventuele deurverkoop) als bij de munten verkoop.

Parkeren
Kom je met de auto? Vanuit alle richtingen wordt de locatie duidelijk aangegeven via bebording. Volg dan ook ten alle tijden de borden en je komt vanzelf op de parkeerplaats terecht. Parkeren op deze speciale parkeerplaats is gratis.

Openbaar Vervoer
Wist je dat je vanaf het CS Zwolle naar het festivalterrein kunt lopen? Ideaal voor alle reizigers die met het openbaar vervoer naar Kingdance komen. Ben je van plan om met de auto te komen? Je kunt je auto direct naast het festivalterrein gratis parkeren. Kom je met het OV? Check op
highenergyevents.acemlnb.com? het beste reisadvies om naar Kingdance te komen. Het navigatieadres is 'Blaloweg Zwolle'.

Kluisjes
Er zijn op Kingdance geen kluisjes aanwezig. Houdt hier dus rekening mee!

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Eten & Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Taxi
Taxi Nodig? RM Taxi, de leukste en beste taxi van Zwolle en omstreken. Bel 038-4204220 of reserveer nu op rmtaxi-zwolle.nl.