Partyflock
 
­ Nederland

TIKTAK bereidt zich voor op een nieuwe clubavond in AIR Amsterdam met een wel hele speciale line-up

gepubliceerd door , op
TIKTAK
13 maart 2017
#TIKTAK bereidt zich voor op een nieuwe clubavond in AIR Amsterdam met een wel hele speciale line-up!

Met een knaller van een line-up is TIKTAK op zaterdag 25 maart weer te vinden in de AIR. De Mystery Guest maken wij binnenkort bekend, wel kunnen wij alvast verraden dat het gaat om één van de meest populaire artiesten van dit moment in de Nederlandse hitlijsten.

Naast de [artist84662] komen ook de eclectische helden GLOWINTHEDARK, BIGGI en Sam Blans performen, die met hun lekkere beats keer op keer het feest naar een hoger niveau tillen. Ook zijn onze resident DJs Offwhite en Jeremy Herkul van de partij om de avond goed te starten, wees dus op tijd! Verwacht een cocktail van moombahton, r&b, urban, house en trap, ge-mixed met dé hits van dit moment!

Nog een leuke aanrader: op Koningsdag zal TIKTAK maar liefst vijf stages in vijf steden hosten tijdens Kingsland Festival met de gehele top van de Nederlandse eclectische live scene!

TIKTAK is al jaren één van de meest succesvolle club-concepten van Nederland met edities in AIR Amsterdam, Beachclub Bloomingdale, AFAS Live en de Maassilo Rotterdam. Tijdens Koningsdag en New Years Eve pakt TIKTAK altijd groots uit. Bijna maandelijks is TIKTAK te vinden in AIR Amsterdam en heeft inmiddels alle grote namen al eens uitgenodigd!

Line-up: