Partyflock
 

Paaspop kondigt eerste namen aan

gepubliceerd door , op
Na eerder *Parkway Drive *en *Kensington *te hebben aangekondigd voor Paaspop 2017, maakt de organisatie vandaag weer namen bekend waaronder headliners Anouk, Tom Odell en UB40. De overige acts (in alfabetische volgorde) zijn Alex Vargas, Asking Alexandria, Baby Blue, Birdy Nam Nam, Broederliefde, The Dirty Daddies, Donnie, Dubioza Kolektiv, Hotei, Jay Hardway, Kraantje Pappie, Kuenta i Tambu, La Pegatina, Maduk, Mr. Belt & Wezol, Mydy Rabycad, Netsky live, Outrage, Parkway Drive, Pulled Apart By Horses, Sevn Alias, Speedy J, Stick To Your Guns, Sticky Fingers, Suicidal Tendencies en Textures. Tot aan Paaspop, dat van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april 2017 op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) plaatsvindt, zullen er regelmatig nieuwe aankondigingen volgen.

De nieuwe Paaspoptrailer staat hier .

Zaterdag 26 november om 10.00 uur* start de voorverkoop van de Early Birdtickets via de website koop tickets

Voor het eerst vergezelt Paaspop deze Early Birds verkoop met een spectaculaire Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel.

Paaspopcamping krijgt nieuwe area, meer faciliteiten en voorzieningen plus volop (nacht)entertainment Paaspops ambities voor het creëren van de ultieme festivalbeleving reiken ver. De organisatie doet er álles aan om het de festivalbezoekers volledig naar hun zin te maken. Neem nou de camping, een sfeervol stadje op zich. Dit jaar wordt die naar *the next level getild -zeg maar gerust 2017.0- dankzij nóg meer faciliteiten, voorzieningen en weergaloos entertainment tot diep in de nacht. Zoals (voor het eerst) een waanzinnige Silent Disco, een Paaspop Cinema en nog veel meer fraais.

Nieuw op de camping: reserveer je eigen (omheinde) 'vrienden-area' Het apart gelegen luxueuze vijfsterren campingresort staat bekend om zijn comfort en gemak, waardoor het zich inmiddels kan meten met weelderige hotels. Nieuw dit jaar is dat bezoekers op de reguliere camping een zogeheten 'vrienden-area' kunnen reserveren waar ze samen met vrienden hun eigen met hekken omheinde campinggebiedje krijgen dat ze zelf geheel naar wens kunnen inrichten met bijvoorbeeld een eigen DIXI toilet, partytent, ontbijtservice, stroom op maat, etcetera. Hierover wordt spoedig meer bekend gemaakt. De accommodatie met alle prijzen staan overzichtelijk op de website paaspop.nl/camping.

Verkoop Early Birdtickets zaterdag 26-11 vanaf 10.00 uur;
Paaspop Launch Party in Schijndel Voor het eerst in de 42-jarige geschiedenis van Paaspop wordt de start van de Early Birds-verkoop nu zaterdag gevierd met een heuse Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel (bij het terras van De Glazen Boederij). Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur de allereerste tickets scoren maar ook dansen, feesten, drinken, toffe prijzen winnen en zich laten verrassen door diverse optredens -o.a. van het Schijndelse Baby Blue.

Tickets
Ticket 3 dagen (exclusief servicekosten):
  • Early Bird (E-tickets) € 99,-
  • Early Bird (harde tickets) € 99,-
  • Young & Free (E-tickets) € 75,-


Ticket 3 dagen + camping (exclusief servicekosten):
  • Early Bird (E-tickets) € 119,-
  • Early Bird (harde tickets) € 119,-
  • Young & Free (E-tickets ) € 79,-


Overige tickets:
  • Pendelbustickets (vanaf Centraal Station Den Bosch) €6,- / € 11,-
    (enkel/retour)
  • Camper- en caravanticket: € 20,- (alleen E-ticket)


Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 14 april 2017. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website www.paaspop.nl.

Website & Social Media
Volg Paaspops social media:
[presence element=organization id=5172 includename lines]{aanwezigheid niet begrepen}
voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.