Partyflock
 
­ Nederland

Speciale BOB ticket deal verkrijgbaar in de ticketshop

gepubliceerd door , op
Extrema Noir
4 oktober 2016
Extrema Noir, het indoor zuster-event van Extrema Outdoor Belgium, gaat op eigen initiatief tijdens de eindejaarsperiode mee sensibiliseren naar het gevaar van alcoholgebruik in het verkeer. Het feest gaat door op zaterdag 3 december op de Grenslandhallen site en brengt een dikke 20 dj's en producers uit de techno en deephouse wereld naar Hasselt.

Sinds deze week is er een speciale BOB ticket deal verkrijgbaar in de ticketshop van Extrema Noir. Wie zich engageert om BOB te zijn voor 4 vrienden, krijgt zijn ticket gratis!
Je krijgt bovendien een speciale parking recht voor de ingang en daarbovenop nog een dubbel-cd van Extrema, voor op de terugreis.

"We zijn met Extrema al jaren constructief aan een veilig uitgaansbeleid aan het werken, door op onze events de bezoekers te sensibiliseren over druggebruik, gehoorschade, uitdroging en onveilige sex, maar met deze actie gaan we een stapje verder", aldus organisator Ugur Akkus.

Vooraleer iedereen nu massaal zich gaat aanmelden als BOB nog even dit: voordat je 's ochtends met je vrienden terug naar huis vertrekt word je onderworpen aan een alcoholtest, om zeker te zijn dat iedereen zich aan zijn woord houdt. De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met Responsible Young Drivers.

Meer info en tickets vind je terug op extremanoir.be