Partyflock
 
­ Nederland

Sweets - DJ Franck birthday

gepubliceerd door , op
Franck's B-day Bash
26 september 2016
FunX presents Sweets "Franck's B-day Bash". Op Zaterdag 14 Januari 2017 begin jij je jaar zoals je de afgelopen jaren gewend bent! Het is dan namelijk weer tijd voor, inmiddels de 7de Editie, van Nederlands grootste verjaardag! Maak je klaar voor Sweets "Franck's B-day Bash", deze keer weer gehouden in de grootste club van Amsterdam, The Box. Na Escape Lounge, Paradiso, The Sand en Escape zijn we weer terug in de allergrootste club. Na de afgelopen 2 jaar de Escape helemaal uit te verkopen met als dieptepunt vorig jaar de veels te drukke editie waar zelfs heel veel optredende artiesten en betaalde viptafels niet meer naar binnen konden en nogmaals duidelijk werd dat clubs te klein zijn voor de grootste b-day bash van Dj Franck. Na herhaaldelijk nee te hebben te horen gekregen voor een datum in de Heineken Music Hall is de droom van DJ FRANCK daarmee uiteengespat. Niet getreurd, met 3000 feestvierders gaan we er weer een topfeest van maken waar iedereen weer het hele jaar over praat. Dus maak je ook weer klaar voor Nederlands grootste postercampagne (ja jullie gaan weer gek worden van zijn gezicht op elke hoek ). Ook nu is FunX weer de mediapartner dus ook op de radio gaat het weer helemaal los.

DJ Franck is voor velen een levende legende en is al meer dan 28 jaar actief in de nationale en internationale scene, wat maakt dat hij zijn sporen meer dan verdiend heeft. Elk jaar weer weet hij door het respect van de meeste artiesten, de crème de la crème van de urban/eclectische scene op zijn b-day te krijgen. Er is weer gekozen voor een "secret line-up", wat betekent dat er in aanloop naar het event wat artiesten worden bekend gemaakt en sommige zelfs pas op de avond act de presence zullen geven, maar de mensen, die bekend zijn met "Sweets" weten dat de line-up er zeker niet om zal liegen! Hierbij een tip van de sluier: CHUCKIE, JAYH, LA ROUGE, GIO, FAJAH LOURENS, LORENZO, DEFANO HOLWIJN and many more.

Grootste verschil met voorgaande jaren, waar tevens diverse records mee gebroken zijn, is dat het twee jaar geleden maximaal gehaalde artiestenaantal (lees: 220 artiesten) terug wordt gebracht naar een intiemer aantal van 'slechts' 20 maximaal die menig liefhebber naar een muzikaal hoogtepunt zullen brengen onder aanvoering van een handjevol mc's. Niet te vergeten de vele candygirls en danseressen, die het publiek zullen vermaken met genoeg entertainment.

De minimum leeftijd is 18, waarbij het aantonen van je ID verplicht is. Het is aan te raden, je kaartje in de voorverkoop te halen om zeker te zijn van het feit dat je binnenkomt en de drukte bij de kassa te vermijden, tevens is het aan de deur duurder. De capaciteit is maximaal 3000 personen. Zoals vastgesteld zullen er 20 VIP-tafels en een beperkt aantal losse VIP-kaarten zijn. Voor reserveringen neem je contact op via 0615482262.

Klik hier op aanwezig: tinyurl.com/zo648ye


  • Sweets "Franck's B-day Bash"
  • Location: The BOX
  • Adress: Mekongweg 5, Amsterdam.
  • Date: Saturday January 14th
  • Time: 23:00 - 05:00
  • Min. Age: 18.
  • Presale: tinyurl.com/jle8osp
  • VIP: 0615482262