Partyflock
 
­ Nederland

Dance and Save Dave is een Benefiet voor Davey Maalderink

gepubliceerd door , op
Dance and Save Dave is een benefiet voor Davey Maalderink om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen zodat Dave zijn medicatie uit het buitenland kan halen. De verzekering wil deze medicijnen namelijk niet vergoeden.

Dave is een jongen van 22 jaar en heeft Ataxie van Friederich, voor deze ziekte is geen medicatie in Nederland dus zal Dave naar Noorwegen moeten verhuizen om daar geholpen te worden.
Er wordt benefiet georganiseerd met zeer bekende dj's, mc's en danseressen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zijn medicatie. Dave heeft 80,000 euro nodig om zijn leven te behouden en de organisatie hoopt dan ook dat iedereen naar dit feest komt om Dave te helpen en hem een hart onder de riem te steken.

De line-up tot nu toe:


Tickets zijn hier verkrijgbaar: eventgoose.com

geef.nl

1 opmerking

Werkzaam bij Partyflock
→ als beheerder
We hebben even een snelle herschrijf gedaan. Ongewtijfeld nog niet perfect, maar zoals vaker vermeld: het is niet altijd mogelijk om een heel bericht te herschrijven. Zaten er maar 38 uur in een etmaal ;)

We vonden dit bericht echter wel het plaatsen waard.

Volgende keer: klik even op het met het verzoek er even naar te kijken! Dan zien mijn collega's het sneller en kunnen ze er wat aan doen ;)