Partyflock
 
­ Nederland

I Love Trance gaat nationaal

gepubliceerd door , op
Na een korte periode van afwezigheid wegens het sluiten van de Cubic is I Love Trance weer helemaal terug.
Vanaf september zal er gestart worden met een nieuwe maandelijkse clubavond in de Nightlive Church in Maastricht en in de <<O>> in Den Haag.

In de Nightlive kan je vanaf 7 september iedere eerste zaterdag van de maand terecht voor een avondje onvervalste trance. Op de openingsnacht zullen de resident DJ's aan het publiek worden voorgesteld. Vanaf het altaar zullen
zij de kerk vullen met hun spirituele trance en iedereen in hoger sferen brengen. De ILT resident DJ`s zijn : Spider, Precision & Mark van Bekkum

Twee weken later kunnen tranceliefhebbers uit de omgeving van Den Haag hun hart op halen in hun eigen <<O>> als daar de kick-off is voor een serie twee-maandelijkse I Love Trance avonden. Verdeeld over twee zalen is er een divers aanbod zodat iedereen aan zijn trekken kan komen. In de grote zaal zal host Spider worden bijgestaan door Misja Helsloot en DJ Jurgen terwijl zaal 2 ruimte biedt aan Precision, Mark van Bekkum en DJ Onne.

Uiteraard zullen beide avonden zijn aangekleed in de typische I Love Trance stijl en word van iedereen verwacht om in loved up stemming te komen om zo de sfeer op de avond compleet te maken.

Over de toekomst van I Love Trance in Amsterdam is nog niks bekend, behalve dat we er terug zullen komen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vinden van de juiste locatie om in de hometown weer aanwezig te kunnen zijn.
Binnenkort meer hierover....

Love
I Love Trance

http://www.ilovetrance.nl
http://www.eau.nl
http://www.nightlive.nl

9 opmerkingen

de «O» in Den Haag..:) mooi, dan kan ik ook een keertje een I Love Trance meemaken:)
laatste aanpassing
is dit nieuws gepost op 0 september? :)
Nee hoor, de datum staat voor de datum van het feest,
deze lokatie gaat per september starten, vandaar 0 september, :)
vandaag haalt Thomas de 0 weg, dan staat er dus september :)
laatste aanpassing
oh vandaar :)
Op 21 september ook weer een High Energy party in de Hemkade! Ook georganiseerd (zoals altijd) door I Love Trance! Bring back the old times :) Ben benieuwd :)
Goed hoor... 4x in de maand
Voor jou zeker Pascal, dat wordt lekker veel draaien :-)
ehhhhhhhhhhh volgens mij gaat de O sluiten hoor in Denhaag en Arnhem maar ja maakt verders ook niets uit I Love Trance is toch geen ene Fuck aan!!! :-)
Idd Tais we zullen het wel weer zien he ;) hoe meer hoe beter :)