Partyflock
 
­ Nederland

This is Madness komt er weer aan!

gepubliceerd door , op
This is Madness
19 mei 2016
9 September gaat het weer helemaal los in de Laxx, dit wordt de 3de editie en deze gaan we vieren met een keiharde line-up. Ben je een echte early hardcore liefhebber en hou je wel van de wat hardere kant van early dan mag je deze echt niet missen. Speciaal voor deze editie zijn er 2 anthems gemaakt, niet 1 maar 2 en ze zijn beide te horen op onze soundcloud.

Line-up & timetable


Kaartverkoop
Er zijn nog genoeg kaarten, er zal dus ook een deurverkoop zijn waarbij een tickets €15,- kost. Wil je toch niet het risico lopen dat je geen kaartje meer kunt bemachtigen, ga dan naar ticketkantoor. Hier koop je een kaartje voor €12,-

OV en parkeergelegenheid
Aangezien de locatie zo centraal ligt in de stad wordt je aangeraden om met OV te gaan, vanaf centraal station is het slecht 5 minuutjes lopen richting Club Laxx kom je toch met de auto parkeer dan op de Westblaak. Bij parkeergarage Westblaak aan de Hartmanstraat 35 kun je het voordeligst parkeren. Op vrijdagavond tussen 22:00 en 08:00 betaal je hier slecht €5,-. Wees er wel op tijd bij want vol=vol! Voor overige parkeergarages kijk je op roterdam.nl/parkeren.

Locatie en beleid
In Rotterdam geldt een zero tolerance beleid, dit geldt ook tijdens 'This is Madness. Lounge club Laxx vind je op de Mauritsweg 46, 3012 JV, Rotterdam. Ze zijn geopend van 22:00 tot 06:00 en de toegang sluit om 03:30, hierna is het niet meer mogelijk om nog naar binnen te komen.

Aftermovie vorige editie


Anthems


2 opmerkingen