Partyflock
 
­ Nederland

Las Palmas: Dè nieuwe danceclub in Rotterdam

gepubliceerd door , op
LocatieLas Palmas
Vanaf 31 augustus 2002 zal op de begane grond van pakhuis ‘Las Palmas’ een nieuwe danceclub haar deuren openen.
Het karakteristieke pand is, zonder de ruwheid van de ruimte en het pakhuisverleden weg te poetsen, omgetoverd tot een trendy danceclub.

Las Palmas gaat terug naar de essentie van de muziek en het uitgaan. Naast de ruime danszaal met knalgele bar, felpaars podium, witte zitelementen en een uniek lichtontwerp is er een verhoogd en knus ingericht lounge-gedeelte achter de DJ.

Programmering
De programmering zal gedaan worden door MAW. Funky, groovy en vooruitstrevend zijn de sleutelwoorden van de muzikale invulling van de zaterdagavonden in Las Palmas.

In de eerste maanden zal de “Las Palmas Sound” gebracht worden door de huis-dj's Dwin en Edwin Bazen en o.a. de gast-dj's Marysol, Erick E, Dimitri, Robert Feelgood, Natarcia en Ramon.
Andere, internationale, dj's die de club gaan bezoeken zijn Koenie, St. Dic, Tom de Neef, Jef K en de Engelse supersterren Lottie (Dance Star Award "Best Breakthrough") en Phats & Small.
Eind oktober komt niemand minder dan Robert Owens (I'll be your friend) langs. Daarnaast zullen er wekelijks verschillende vj's (o.a. Photonic, Urbi et Orbi, Mac Motion) en mc's (o.a. Nova, Desaya, P-Pholl) optreden.

Las Palmas Café
Naast de ruim opgezette danszaal, is er het Las Palmas Café. Hier kun je iedere zaterdag vanaf 20.00 uur opwarmen voor de clubavond in de grote zaal of gewoon lekker een drankje drinken. In het café zal de muziek variëren van disco tot breakbeat en van garage tot house-classics. Las Palmas Café verwacht DJ Dame, Jayh Samson, Thimbles en vele andere binnenkort
aan u te presenteren.

Lokatie
Las Palmas
Wilhelminakade 66
Kop van Zuid - Rotterdam


Openingstijden
Grote zaal elke zaterdag van 23.00u – 06.00u
Las Palmas Café vanaf 20.00u - 05.00u
Kaarten alleen aan de deur te koop


Fast Forward Dance Parade
Tijdens de FFWD Dance Parade op 10 augustus 2002, zal Las Palmas zich voor de eerste maal presenteren aan het Rotterdamse publiek. Gedurende de gehele dag zullen onder meer Erick E, Jayh Samson en de de residents Dwin en Edwin Bazen het publiek vermaken met de beste en vrolijkste plaatjes!!! Na afloop is er in samenwerking met Estoy Caliente Club een exclusieve afterparty in Las Palmas Café

39 opmerkingen

Ik ben benieuwd of ze met die dj´s Las Palmas elke week kunnen vullen...ik ben nl. bang van niet...

En jammer dat er geen techno geboekt staat...

De toko´s schieten als paddestoelen uit de grond in R´dam, maar het zijn allemaal suffe club-tenten :-S
Inderdaad LuNi, helaas.
Jammer dat men niet een club als Fuse oid neerzet in R'dam.

En club met internationale furore en regelmatig verschillende grote namen uit verschillende stylen.

En dan afwisselende avonden qua stijl zodat je iig 1x in de maand techno hebt bijv.
Beter dat er weer een nieuwe tent bij komt, maar idd; met deze DJ's redt je het niet.
Edwin Bazen....kom op zeg! Die had toch een levenslange verbintenis voor de donderdagavonden in Nighttown? :)

Iemand een URL trouwens?
laatste aanpassing
 
Ik mis Pavo en Dana...
 
Artiest {SHOWLIST artist 2009, 37411}
Weer van die semi-homo beatjes net zoals in Now&Wow...In mijn ogen spelen ze dan eerder op safe omdat het publiek waar ze op mikken zich helemaal niet bezighouden met welke DJ er staat te draaien, die zijn alleen bezig met of hun catsuit, zonnebril of cowboyhoed wel goed zit...

Neuh, geef mij dan maar lekkere techno en progressive in Off-Corso met Remy bv...:)
laatste aanpassing
snap er helemaal nix van.Ze bouwen al een tijdje van die kuttenten op in Rdam.Maar de beste tent die ze hbb gaat het steeds slechter mee.(a20)
Ik geef toe A20 mist techno maar geluid en sfeer heb je in geen enkele andere tent.
Edwin Bazen is het holmaatje van Woody (org. van MAW) dus logisch dat hij resident wordt in Las Palmas...

Ik vind het ook een zeer goed teken dat er meer dance-clubs in R´dam geopend worden, maar dit is weer een toko a la Now & Wow, een groot pakhuis waar dik 3000 man inpassen, en die krijg je wekelijks toch echt niet vol met deze line-up, zeker niet met de concurrentie van de N&W en off-corso, dus dit zal na 3 maanden ook wel floppen denk ik...

Ik mis echt techno toko a la Tresor of Fuse waar ze wekelijks lekker doorrammen :-(
Toch grappig dat er dan over Edwin Bazen gevallen wordt aangezien die op de MAW-feesten toch bewezen heeft hele leuke techno-setjes weg te kunnen geven.
Maar ranzige club op zijn tijd is ook niet weg!
Maar met een fusekluppie kan men meer idd!
 
Artiest {SHOWLIST artist 1969, 3255}
10 augustus leuk technofeestje in de AMP studio's te Amsterdam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
info : www.properbeats.com
Ik ben niet zozeer tegen Edwin Bazen, maar tegen de standaard DJ's die worden genoemd. Erick-E heeft iedere partyganger al minimaal 3x gezien, dat kan niet anders...

Kom idd eens met iets origineels, wat nog niet in R'Dam is. Bv. techno of trance (smaken verschillen), want dat wordt nergens in R'Dam gedraaid.
 
Da's ook weer onzin want je hebt

A: Strictly Techno in Waterfront
en
B: Sound Architecture in Off Corso, wat zowel progressive als techno betekent.
Ja, maar Waterfront is een beetje louche tent die bovendien heel erg klein is. 30 man en de toko is vol...hangt gewoon geen sfeer daar...

En Off-Corso is geen techno, maar progressive en tech-house...ik heb het echt over het hardere beukwerk a la Chris Liebing, en dat vind je daar niet...

Ja, in het Bootleg dj café, maar dat is een donker hol wat je na 3x ook wel gezien hebt...
laatste aanpassing
Beetje domme opmerking over Edwin Bazen. Die gozer draait gewoon supergoed. Heb hem in ieder geval nog nooit slecht horen draaien. En volgens mij is het al vijf jaar geleden dat hij voor het laatst op donderdag in Nighttown stond.

Sowieso weer uitermate triest en typisch Hollands dat een idee zoals Las Palmas bij voorbaat wordt afgezeken. Als je een echte house-liefhebber bent dan juich je elk initiatief (techno of non-techno) van harte toe. Wees blij dat er nog mensen zijn die dingen ondernemen en het invullen zoals zij denken dat het goed is.
laatste aanpassing
 
Artiest Basic
idd
Ik zeik niks af, ik heb alleen zo mijn twijfels of deze tent met deze line-up wel een lang leven geschoren is, zeker met al die concurentie die er nu in R´dam is...dat kaart ik alleen maar aan...

Ik vind het juist super dat R´dam nou eindelijk uit de eeuwige schaduw van A´dam is kwa dance-tenten, alleen vind ik het jammer dat het allemaal lounge/clubtenten betreft, en dat er aan de andere genres weinig wordt gedaan.

That´s all...relex !! :-)
 
Ha, Las Palmas. Daar werkte ik nog een maandje geleden. Draaide daar vaak catering partijtjes toen ik nog bij de catering werkte. En ook aan de overkant, in de Cruise Terminal (bij Café Rotterdam).
Ik kan je wel zeggen, ik heb 't al met eigen ogen gezien... het ziet er wel mooi uit. idd een mooie lange gele bar, met een groot podium, mooie toiletten, mooie chill ruimte. Het is lekker groot (en goed geventileerd.... kan je van now&wow niet zeggen).
Ben benieuwd. Aan de line-up te zien zal het niet beukwerk worden.... maar ik zal het toch een avondje proberen.
wel jammer dat ze geen dj's zoals misstress barbara/cari lekebusch inhuren :p die kunnen lekkere techno draaien. en ze kunnen ook beukwerk draaien :p (voor de niet techno kenners, dat is een afdeling van techno wat je alleen maar doet springen en stuiteren :p)

Greetz!!
Ik sluit me helemaal aan bij Lunieboy...en net als hij hoop ook ik dat Las Palmas een daverend succes wordt :-)
niets afzeiken ? je lijkt pim fortuin wel luni ;)
die vergat ook altijd wat hij schreef of zei.

wees zelf eens positief in je eerste reactie; dat suffe gelul van je begint ook saai te worden :P

misschien moet je maar eens op vakantie mister spierbal, doet wonderen

bewaar je drama maar voor je mama !

:D
Ppff...oh god, mister Dyslectie is ook weer terug in het land :Z :-P

Weleens gehoord van "don´t imitate, innovate" ??

Juist ja :-P
 
Luni houd je harses joh!

Anders kom ik je ff opzoeken

Er is niks mis met een beetje echte house ipv dat domme gebeuQ

:-P
laatste aanpassing
 
En Lottie is echt top hoor!
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
ja ik hou niet van club en garage dus ik zal er nooit heen gaan
Suffe clubtenten zijn het als er suffe clud-DJ's draaien. Houd gewoon de lineups in de gaten dan zal je zien dat er ook in R'dam vette tek-en techno gedraaid wordt; bv. Matika in Waterfront en de organisatie van Sound Architecture brengt ook regelmatig harde techno ten gehore. Maaarrrrr, gelijk heb je; er moet veel meer Techno komen in Rotterdam aan zo'n Pascha bijvoorbeeld hebben we geen reet!
In de basement van Nighttown wordt bijna wekelijks vette techno gedraait. Plus dat daar regelmatig hele goeie buitenlandse dj's komen. Misstress Barbara, Chris Liebing, Rush, Frank Lorber, Christian Smith, etc etc. Dus zeker geen gebrek aan techno is Rotterdam!
het ruikt hier naar iets maar ik weet niet wat
maar een echt fris origineel luchtje is het ook niet echt.

maar luni heeft vandaag zijn eerste topic geopend dus het word al wat met 'meneer'
Ik zeg ook niet dat er een gebrek is aan techno. We hebben immers Waterfront, de Bootleg en idd Future, ik zeg alleen dat de tenten die nu achterelkaar geopend worden, toch allemaal wat meer club/lounge gericht zijn, en ik heb zo mijn twijfels of ze al die tenten elk weekend wel volkrijgen of dat ze elk weekend met net 100 mensen zitten, zeker met concurenten als bijvoorbeeld de Now & wow en off-corso...

Als ze een ander concept hadden gekozen (hoeft niet persé techno te zijn natuurlijk), was de concurentie waarschijnlijk niet zo groot geweest...
luni , ben jij geen analist in het dagelijks leven ?
 
Anaal?
 
13 September 2002 en dan hebben ze het over: geen techno in R'dam?

En je hoeft niet naar Las Palmas hoor, je kan altijd nog naar Hollywood, alle stijlen en veel lekker wijfen, goede service, chewoon keichaaf! Tssss..........

Expornstar; je hield toch niet van beuqen?
de Snollywood ?? %-)

Jezus...dat is wel de meest foute tent van R´dam zeg...daar wil nog niet dood gevonden worden :-D
2 Mad´R...nee, ik ben geen analist, maar ik loop al zo´n 15 jaar mee in het danswereldje, en dan weet je echt wel het e.e.a. over het uitgaansleven ;-)
 
Ja maar dat zeg ik toch ook niet Daniel?
Volgens mij schieten we hier een beetje het doel voorbij. Niet? Ging toch over Las Palmas en niet over het al dan an(a)alist zijn van Mister Gers?
 
Mis Pavo en Dana duidelijk dus niet!!
maar het is idd jammer dat er niet een soortgelijke tent als de fuse in Rotterdam wordt neergezet, ik denk dat dat zeker wel zou lopen!
Idd de dj's zijn misschien wel goed, maar het zijn geen wekelijkse publiekstrekkers.
Namen als Laurant garnier, jeff mills, Dave clarke zouden het daarentegen wel goed doen op zijn tijd denk ik, er zullen dan ook veel mensen van buitenaf komen, denk ik?!! :)
wel leuk dat er weer een club bij is gekomen trouwens > altijd welkom
 
de techno komt r nog wel hoor let maar op deze djs moet je ook de kans geven om zich te bewijzen daar r zullen heus wel bekendere djs komen vaak genoeg denk k we zullen wel zien hoe t r is eerst kijken dan pas oordelen vind k laterzzzz v technoholic 04
de fuse? daar heb ik nog nooit van gehoord...
waar staat tie dan?
en wat voor soort tent is het dan?
ben wel een beetjuh laat met de vraag stellen...
beter laat dan nooit!!!
toch?
ja.

nu praten jullie tog wel anders!

altijd vooroordelen! :kots:

en nu:

Beste Club van nederland!