Partyflock
 

Bloomingdale XXL Grand Closing

gepubliceerd door , op
Bloomingdale XXL Grand Closing
18 augustus 2016
Aan alles komt een einde. En helaas ook aan de zomer van 2016. Een zomer (almost) vol met zon, mooie en nieuwe herinneringen en natuurlijk het vijftienjarig bestaan van Bloomingdale Beach! Maar niet getreurd, want op 25 september gaan nog één keer (en voor de laatste keer) de deuren om 17.00 open voor de seizoensafsluiter van het jaar: Bloomingdale XXL Grand Closing 2016!

Het allerlaatste feestje en tevens dé afsluiter van het celebration jaar zal groots worden gevierd. Let's look back op een geweldig jaar vol met summer vibes, de lekkerste sounds en internationale DJ's. Dit jaar sluit je jouw zomer op een wel bijzondere manier af, want kosten noch moeite worden gespaard om alles uit de kast te halen voor de final edition van 2016.

Tickets
De Early Bird tickets zijn er snel doorheen gegaan en zijn al uitverkocht! Vanaf nu zijn er reguliere tickets beschikbaar voor €15 (ex fee). Tickets haal je via Tibbaa.

Bloomingdale beach festival Curaçao
Daarnaast steekt Bloomingdale beach dit jaar ook de grote Atlantische oceaan over naar het zonnige Curaçao voor de derde editie van het Bloomingdale beach festival Curaçao. Na twee eerdere uitverkochte editie op het strand van Cabana Beach neemt Bloomingdale beach haar residents mee naar het tropische eiland. Ook hiervoor zijn de early bird tickets inclusief BBQ al beschikbaar. Je krijgt dan toegang tot het event en kan genieten van een heerlijke barbecue tot 19.00 waarna je direct door kan gaan om te dansen op het strand. Klik hier voor tickets.