Partyflock
 
­ Nederland

Rudimental treedt op bij A Day at the Park festival

gepubliceerd door , op
A Day at the Park
4 maart 2016
Het festival A Day at the Park breidt de line-up uit met Rudimental. De volledige band komt op 16 juli aanstaande naar het Amsterdamse Bos. De Britse, elektronische pop act werd wereldwijd bekend met hun hit "Feel The Love" uit 2013 en stond afgelopen maart nog in een ramvolle Heineken Music Hall.

Met de aankondiging van Rudimental is de muzikale line-up van het Amsterdamse boutique festival, dat plaats vindt op 16 juli aanstaande in het Amsterdamse Bos, zo goed als rond. Rudimental doet ook DJ optredens, maar voor A Day at the Park wordt de volledige band ingevlogen.



In de categorie Music werden eerder onder anderen de dj's Fedde le Grand, The Magician, Real El Canario, Benny Rodrigues en Kris Kross Amsterdam onthuld. Het event viert dit jaar zijn negende editie.

Culinair aanbod tijdens een dancefestival
A Day at the Park legt de focus niet alleen op Music, maar ook op Food & Drinks. Het festival haalt Amsterdamse stadsiconen naar het terrein, zodat er naast kwaliteit in muziek ook kwaliteit is in eten en drinken. Fijnproevers kunnen bij pop-up locaties van onder meer The Fat Dog, DoorMeal, The Butcher on Wheels en IJsmanschap allemaal lekkers krijgen.

FUN area's op het terrein
Naast de 4 stages, komen er ook FUN area's op het terrein. Zoals Buddha to Buddha, die net zoals vorig jaar, het lifestyle brand door vertaalt naar het festival.
Nieuwkomer dit jaar is NL, die met vertrouwde gezichten, dansers en resident DJ's een intiem feestje bouwen.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van het festival gaat zeer voorspoedig. Er zijn alleen nog Laatbloeier tickets te koop voor €49,- ex. servicekosten. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.adayatthepark.nl. Hier staat tevens alle informatie over de line-up, zijn filmpjes te bekijken in de categorie Food & drinks en zijn interviews te lezen met artiesten als Kris Kross Amsterdam en The Magician.