Partyflock
 
­ Nederland

Onder andere Feestdjruud, Noisecontrollers, Julian Jordan naar Ventureland

gepubliceerd door , op
Ventureland
16 juni 2016
Stap jij deze zomer in een wereld vol spanning, sensatie en pompende house, hardstyle & urban tracks? Zet voet op Ventureland! Onder andere FeestDJRuud, Noisecontrollers, Julian Jordan, The Partysquad, Lucas & Steve en Adaro nemen je hier mee naar de verborgen plekken en onstuimige area's van het idyllische Henschotermeer. Sluip langs het water, ontdek de geheimen en feest er volledig op los...

De line-up ontdek je hier
Na drie jaar Brothers Open Air zet het festival op zaterdag 10 september koers in een nieuwe richting. Bigger, better & louder en onder een nieuwe naam; Ventureland. De locatie zelf is al een lust voor het oog. Bij dit eindeloos witte strand, omgeven door water, bomen en open lucht voelt het alsof je ver van de bewoonde wereld vandaan bent (al ligt het festival bijna direct aan de A12 en A28) en wanen je je op een tropische vakantie. Maar dan wel een waarop je keihard kunt knallen!

Eerder ontdekten je al dat het festival drie area's en stages in de avontuurlijke stijl van het event (The Mystic Temple, The Hidden Cave en The Lost Beach) en even zoveel muzieksoorten heeft. Hoog tijd voor de line-up dus!

De mainstage wordt overgenomen door namen als FeestDJRuud (een van zijn laatste festivalgigs!), Julian Jordan, Lucas & Steve, La Fuente, Tony Junior, Vato Gonzalez & MC Tjen.
In de Hardstyle area aanschouwen we ondertussen waaghalzen Noisecontrollers, Adaro, E-Force, Deetox, Atmozfears en meer aan het werk.
De Urban liefhebbers onder ons kunnen met hun blote voeten op het strand terecht, waar je losgaat bij de sets van o.a. The Partysquad, Dyna, ChildsPlay en Freddy Moreira.

Volledige line-up


'Onontdekt, onheilspellend en gevaarlijk lekker' om de zomer mee te eindigen...kaartjes zijn nog verkrijgbaar!
Meer info: www.ventureland.nl.