Partyflock
 
­ Nederland

Friedlich Feiern
Gabba Nation invites Strength of Unity

gepubliceerd door , op
Friedlich Feiern
25 mei 2016
FeestFriedlich Feiern · Gabba Nation invites Strength of Unity
Datumnacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 juli 2016
LocatieM-Bia Site
Berlin meets Amsterdam again: In de nacht van 1 op 2 juli zullen de leden van Gabba Nation opnieuw treffen met de crew van de Amsterdamse early hardcore organisatie Strength of Unity. Op het feest Friedlich Feiern – Gabba Nation invites Strength of Unity zullen de organisaties hun krachten bundelen om te zorgen dat de (early) hardcore freaks goed aan hun trekken komen. Friedlich Feiern is een feest dat elke eerste vrijdag van de maand gehouden wordt in een underground club onder de metrobaan naast de Berlijnse TV toren bij Alexanderplatz. De club bestaat uit 2 area's waarvan één ingericht zal zijn voor (early) hardcore en één voor techno.

DJ Beagle, organisator van Friedlich Feiern, bekend van het Berlijnse label Gabba Nation en boekingen in Nederland op Ouwe Stijl is Botergeil, Brainburst en Pandemonium zal hier optreden samen met Cut-X. Ook Cut-X was eerder in Nederland te horen op edities van het feest Ouwe Stijl is Botergeil. Verder zullen vanuit Berlijnse kant BeatRepeat en Jason Little in de (early) hardcore zaal optreden. Vanuit de Amsterdamse kant zal de volledige Strength of Unity crew, bekend van het feest Ouwe Stijl is Botergeil, overvliegen naar Berlijn om te laten horen hoe men in Nederland denkt over early hardcore.

Volledige line-up (early) hardcore:
Beagle
Cut-X
Xqruciator
Enforcer
Kaycie
Niro
Faniac
BeatRepeat
Jason Little
Apac
The Irritainer

Line-up techno:
Rocco Caine
Felix Hartmann
fr.franZ
C_Ton
Bart
Seemann



Luister hier oude sets terug van Strength of Unity om vast in de stemming te komen

Locatie
Club M-Bia is gelegen bij Alexanderplatz, eenvoudig te bereiken met de S en de U bahn. In het oosten van Berlijn zijn vele goedkope hostels en hotels te boeken in de buurt van de club. Berlijn is goed te bereiken per trein of je vliegt er heen in slechts een uur vanaf Amsterdam.