Partyflock
 

I Love House in Terneuzen

gepubliceerd door , op
I Love House
6 mei 2016
Het feest in Terneuzen waar je bij moet zijn geweest, waar de beste EDM gedraaid wordt door verschillende DJ's. Met deze keer special guests als STTRBSTN en MC Tricky Gullivan, o.a. bekend van NightHype.

Tricky Gullivan
Jochem Westerhof heeft 11 jaar geleden zijn eerste stappen gezet in de hiphop scene. Sindsdien heeft hij talloze optredens en twee albums op naam staan. Als Tricky Gullivan heeft hij onder andere opgetreden op Dunya Festival, Freedom Festival, Theater Zuidplein, en Uitmark Festival.

STTRBSTN (Stuiterbeesten)
STTRBSTN doorbreekt grenzen door het combineren van vuile en gekke bangers met de hardere stijlen van EDM, ook wel bekend als Freestyle: STTRBSTN. Ze zorgen ervoor dat iedereen op de dansvloer helemaal losgaat op hun gekke en energieke optreden.

DJ DVW
Dimitri van Wijck is een van de betere technische DJ's van Nederland en werd hij in 2012 bekroond tot 2e beste DJ van Nederland. Naast zelf draaien richt hij zich ook op het produceren van muziek.

Mischa van Bree
Van Bree is de vaste huis DJ van I LOVE HOUSE en is ditmaal ook weer van de partij. Ook hij is bekend in Zeeuws Vlaanderen en draait onder andere in De Ambassadrice, Lazarus, Area 52, en is medeorganisator van dit evenement.