Partyflock
 
­ Nederland

Techno-pionier Sven Väth komt naar Toffler

gepubliceerd door , op
Techno-pionier Sven Väth komt vrijdag 13 mei naar Toffler! Eigenlijk hoef je hier geen woorden meer aan vuil te maken, maar deze legende verdient natuurlijk enige introductie. Hij is al sinds dag één actief in de scene en draait nog steeds mee op topniveau over de hele wereld.

Wanneer we het over de naam Sven Väth hebben, kun je urenlang doorpraten over de dingen die hij voor de scène heeft betekend. In 1981 begon het allemaal in de club 'Omen' in Frankfurt waar hij zijn liefde voor techno verspreidde. Hij begon zijn tocht over de hele wereld en werd al snel het boegbeeld van techno en alles wat ermee te maken heeft. Hij startte zijn eigen Cocoon feesten die door vele bezoekers als 'legendarisch' omschreven worden en sinds 1999 ook deel uit maken van Ibiza. De 'Cocoon' feesten staan jaarlijks garant voor ruim 80.000 bezoekers verspreid over vier zomermaanden. Sinds 1999 is er veel verandert aan de normen van technofeesten maar het meest belangrijke, de muziek, is altijd hetzelfde gebleven. Het grote risico dat Sven Väth heeft genomen is één van de grootste successen in de moderne muziek van clubs en festivals geworden.


Sven Väth | Cocoon Amsterdam | Dancetrippin TV

Door de jaren heen heeft Sven Väth verder garant gestaan voor legendarische producties die hij uitbracht onder zijn eigen label 'Cocoon Recordings'. Op dit label releasen o.a. artiesten die al een behoorlijk staat van dienst hebben, zoals Richie Hawtin, Loco Dice en Adam Beyer maar het vormt ook een platform voor getalenteerde artiesten.


Sven Väth – Komm

Deze avond belooft nu al legendarisch te worden, want Sven Väth meemaken in een intieme setting in Toffler is iets dat je niet vaak zult meemaken. Sven Väth is in ieder geval klaar om de tunnel muzikale opvoeding te gaan geven met een uitgebreide set. Tickets bestel je bij koop tickets.

4 opmerkingen

 
Werkzaam bij Partyflock
Zal erg druk gaan worden in de tunnel. Hoop dat ze daar een beetje rekening mee houden. Is wel vaker mis gegaan dat je niet eens kon lopen.
Wel knap dat ze zo'n bekende dj in de Toffler binnenhalen.
Uitspraak van ReRa op zaterdag 7 mei 2016 om 02:56:
Wel knap dat ze zo'n bekende dj in de Toffler binnenhalen.


Toffler heeft vaa genoeg bekende DJ's in huis hoor..