Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwe festival Antwerp Wonderland maakt line-up bekend

gepubliceerd door , op
De eerste editie van Antwerp Wonderland wordt op 7 mei georganiseerd wordt in het Bosuilstadion. De reacties op de eerste aankondiging waren overweldigend: bijna 2000 geïnteresseerden op Facebook, al meer dan 800 die zich meteen op 'aanwezig' hebben gezet. En dan moest de line-up nog komen...Vandaag maakt de organisatie de line-up met trots bekend!

Zoals deze eerste line-up duidelijk maakt, zal Antwerp Wonderland een grootschalig festival zijn met de voeten stevig in Antwerpse muziekgrond. Regionale en nationale beroemdheden zorgen voor een ambiance-rijke opbouw naar de topact van de dag: Felix da Housecat.

De line-up so far:


In de loop van de komende dagen zullen deze acts één voor één worden voorgesteld op sociale media. Want ook voor de randanimatie komen er nog enkele interessante namen langs... Stay tuned!

Voorverkoop is bezig
De voorverkoop voor dit unieke event is nu al bezig. Je kan zowel in de Fan Shop op de Bosuil als op internet terecht.
koop tickets verzorgt de verkoop.

De eerste 5000 tickets gaan de deur uit voor slechts €20 (en € 10 voor kinderen t/m 12 jaar). Vanaf 30/04 gaat de prijs sowieso naar €25 (en €10 voor kinderen t/m 12 jaar). Aan de deur kosten de tickets €30 (en € 15 voor kinderen t/m 12 jaar).