Partyflock
 
­ Nederland

Valtifest presenteert thema, line-up én de dresscode van 2016

gepubliceerd door , op
Valtifest
29 april 2016
FeestValtifest · On Fire! Let's get intimate
Datumzaterdag 3 september 2016
LocatieNDSM-Werf Site
Gloeiende, gloeiende, gloeiende! Meubel Stukken, de Valtifest organisatie, heeft de afgelopen weken non stop op loeihete kolen gezeten. Hebben ze de billen gebrand? Moeten ze op de blaren zitten? Welnee, die dans zijn ze zonder kleerscheuren ontsprongen. Ze zijn er vooral op gebrand het thema wereldkundig te maken...

"Valtifest On Fire!"
"Let's get intimate"

(un)dresscode
Zo. Dat is eruit!

Waar rook is, is vuur. Het thema gaat hand in hand met de dresscode en dit maakt Valtifest in het overvolle festivalseizoen nog steeds het bijzondere en bovenal vrolijke buitenbeentje. De volledige lijst met inspiratie vind je op valtifest.nl, maar hier alvast een heet voorproefje: vurig, vlamboyant, draak queen, madame jeanette, burning mannetje, hugo bossbrand, red or dead, barbeknoeier, wasa biseksueel, jalapeñozem, hitsige huisvrouw, peper in je reet, sambalballensambadanseres op een aanmaakblokhak, waxinenicht, wat een griller!

Ontdek je intieme plekje
Het festivalterrein op de NDSM-Werf wordt intiemer opgezet. Sexyer, heter en vuriger dan ooit; het jaagt ons het schaamrood naar de kaken als we er te lang aan denken. "Let's get intimate", in elk hoekje en elk gaatje, in elk kiertje en in elk spleetje. De "Main Stage" maakt plaats voor meer hitsige area's, zoals: Burn The House Down, Speedfreax, What's Cookin' invites Joost van Bellen (Rauw), Kikkenstein invites 's werelds grootste BBQ event The Chosen Few Picnic, Gay Balls Of Fire, Meubel Stukken's nieuwe zeemanscafé De Bar Naval, The Ginger Bar (alleen toegang voor roodharigen) en Oost West As Best (waar je je demonen kan verbranden en daarna uitstrooien over het IJ).

Oorgasme
De brandende nieuwsgierigheid is door het bovenstaande even geblust, maar de volgende opvlieger dient zich alweer aan zodra je de gepeperde line-up ziet waarbij meer aandacht is voor zwarte muziek, als basis voor alle intimiteiten en intense hoogtepunten. O.a. Vitalic Frankrijk, Artful Dodger Verenigd Koninkrijk, Terry Hunter & Mike Dunn Verenigde Staten (Chosen Few DJ's), Joost van Bellen, Dimitri, Melon & Mike Risk, Fullscale, Leroy Rey, Gomes en nog veel, véél meer gaan de festivaltenten volledig in de as leggen. Brand in Mokum, zullen we maar zeggen.

Maar er is nog meer.
Meubel Stukken bestaat 20 jaar en dat vieren ze met het Meubel Stukken Jubeljaar. "Valtifest On Fire" luidt het knallende begin in van het Jubeljaar, waarin alle evenementen van Meubel Stukken een extra 20-jarig-jubileum-saus zullen krijgen. Denk aan Manifesto, O.W.A.P., Oud Hollandsch Acid Feest, Speedfreax, Kikkenstein, Ship Happens, Brand in Mokum, allemaal nog leuker en nog feestelijker en als al klapper op de vuurpijl het 10-jarig bestaan van Valtifest in 2017.

"If you can't stand the Heat, get out the Kitchen. "Valtifest On Fire" wordt de heetste editie ooit. Daar durven we onze handen voor in het vuur te steken. So "Let's get Intimate…"