Partyflock
 
­ Nederland

Rainbow Rave outdoor 2016

gepubliceerd door , op
Wereldberoemd waren de Rainbow Raves in eventcenter Zak, uit alle hoeken van het land kwamen de bezoekers naar de populaire discotheek Zak net over de grens in Duitsland om een nacht los te gaan op de tunes uit de jaren negentig. Wie is er niet mee groot geworden: Paul Elstak, Charly Lownoise, Mental Theo of de Party Animals? Kruis 18 juni maar dik aan in je agenda want eventcenter Zak komt keihard terug met een Rainbow Rave en pakt outdoor flink uit, 3 stages met een heel arsenaal aan artiesten uit The good old days!

Rainbow Rave Mainstage
De Rainbow Rave mainstage staat natuurlijk helemaal in het teken van al die helden die de jaren 90 kleur gaven. De volgende helden hebben ze weten te strikken voor de outdoor stage: Paul Elstak, Mental Theo, Party Animals, Nakatomi, Dune, Critical Mass, Highlander, Bass-D en Gizmo.

Oldschool Gangsters host Rainbow Rave Early Hardcore stage
Voor de oldschool, early rave en early hardcore liefhebbers is deze stage een trip down memorylane van 1991 tot 1998 gehost door Oldschool Gangsters. Ook voor deze stage telt alleen maar super helden uit de glorie dagen uit de jaren 90: Dj Rob & MC Joe, Marc Acardipane aka Marshall Masters, Panic, Ruffneck, G-Town Madness, UZI, The Vinyl Junk & Cixx.

Rainbow Rave all style retro classics stage hosted by Pavo & Friends
Op deze stage kun je alles verwachten, een cross over van oldschool tot jump van jump naar hardstyle soms in een nieuw jasje maar altijd met een knipoog naar het verleden niemand minder dan Pavo nodigt voor deze dag een aantal prominente helden uit.

Eastside Underground host Rainbow Rave after party
Net als vroeger kun je nog even door gaan feesten op de afterparty. Ben je na de Rainbow Rave nog niet uitgefeest dan kun je vanaf 23:00 losgaan tijdens de Rainbow Rave afterparty hosted bij Oldschool Madness van Eastside Underground in de discotheek zelf.

Busvervoer
Tickets voor de Rainbow Rave zijn te verkrijgen via de bekende kanalen. Ook is er weer de mogelijkheid om met de bus te komen net als vroeger. Schrijf je hiervoor op tijd in of verzamel een vriendengroep zodat je een eigen bus hebt. Alle info hierover vind je via party-vervoer.nl.

Tickets
Tickets voor de Rainbow Rave zijn te verkrijgen via Eventgoose.

8 opmerkingen

 
Lekker feestje (Y)
Gvd waarom nie hier in de buurt..dit is gvd een line up.
Gaan, gaan, gaan. Kan mij de eerste Rainbow Rave in Zak nog herinneren, wat een feestje. Theo en Ramon gingen helemaal los met het publiek. Ik ben er zeker bij.
Uitspraak van eddy terror op vrijdag 22 april 2016 om 12:08:
Gvd waarom nie hier in de buurt..dit is gvd een line up.


Gewoon gaan, Zak is een fijne locatie en heeft een groot genoeg parkeerterrein om nog even na te chillen dan wel je roes uit te slapen ;)
Tickets voor het feest en de afterparty in the pocket. Dit wordt een ideale pre-party voor Defqon.1 :D
 
Uitspraak van Dre Solar op zaterdag 23 april 2016 om 23:50:
groot genoeg parkeerterrein


Wordt het parkeerterrein niet gebruikt voor het feest zelf?
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 mei 2016 om 09:37:
▶Uitspraak van Dre Solar op zaterdag 23 april 2016 om 23:50:groot genoeg parkeerterrein
Wordt het parkeerterrein niet gebruikt voor het feest zelf?


Weiland ernaast dan :)
 
Uitspraak van Dre Solar op zondag 22 mei 2016 om 02:02:
▶Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 mei 2016 om 09:37:▶Uitspraak van Dre Solar op zaterdag 23 april 2016 om 23:50:groot genoeg parkeerterrein
Wordt het parkeerterrein niet gebruikt voor het feest zelf?
Weiland ernaast dan :)


:lol: