Partyflock
 
­ Nederland

Wonderland Festival viert vijfjarig jubileum

gepubliceerd door , op
Zaterdag 23 april viert X-Factor Events het vijfjarig jubileum van het festival genaamd Wonderland. In het Land van Maas en Waal ligt het supermooie recreatiegebied de Maaslanden in Appeltern. Deze locatie is uitermate geschikt voor een festival, omringd door prachtige natuur en een mooi watergebied

Voor de vijfde keer op rij neemt X-Factor Events jullie mee naar een onvergetelijke dag waar je volop kunt feesten! Ook deze editie is er weer flink uitgepakt met diverse artiesten. De grote feesttent zal dit jaar gehost worden door het supergezellige concept 'We Love Freestyle'. Artiesten die onder andere hier staan zijn; Mark with a K, Paul Elstak & Partyraiser. Bij de outdoor stage zullen onder andere E-Force, Thera en Jason Payne jullie van een potje dikke raw hardstyle voorzien.

Volledige line-up


Check hier de aftermovie van vorige editie:


Kaartverkoop
Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor € 25,-(ex fee). Deze zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels

Parkeren
Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Kluisjes
Er zijn kluisjes aanwezig om je jas op te bergen.

Legitimatie en leeftijd
De minimumleeftijd voor Wonderland Festival is 16 jaar. Legitimatie is verplicht. Iedereen wordt gecontroleerd. Neem dus gewoon je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, zodat je niet aan de deur geweigerd kan worden. Kopieën zijn niet toegestaan.

Drugs
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Wonderland Festival, je wordt aangeraden om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.