Partyflock
 
­ Nederland

A Story About House

gepubliceerd door , op
Eind jaren 80 ontstond in de Verenigde Staten, vrijwel tegelijkertijd drie typische dansmuziekstijlen: techno, acid en house. De zware vierkwartsmaat en een enorm geluidsvolume staan model voor tal van stijlen die in de jaren erna ontstaan.

De house verspreidde zich als een virus door Europa en is nooit meer verdwenen. A Story About House laat jou de hoogtijdagen van de house herbeleven met vergeten klassiekers en parels uit de underground. Deze nacht wordt meegenomen op tour door de rijke historie van de house-muziek. Terug naar de tijd van de 'houseparty', waar dj's alle dance-genres aan elkaar draaiden en de nieuwe helden werden.

A Story About House brengt het heden en verleden van House met elkaar in contact. Dj's Bountyhunter, Merijn, Hankey en Nickey, laten horen waar hun elektronische roots liggen en vertellen hun verhaal. Deze nacht duiken deze dj's dieper in hun platenkast dan ooit en laten je horen waar de house is ontstaan. House van toen door de generatie dj's van toen, binnen een klassieke intieme underground-sfeer. A Story About House starts today!