Partyflock
 

Volt is terug en nodigt het Vlaamse label Radar Records uit

gepubliceerd door , op
Volt invites Radar Records
3 maart 2016
Volt gaat nóg groter. Volt haalt voor de komende editie het bekende Vlaamse label Radar Records naar hun home base De PIT. De line-up bestaat uit Murdock, T & Sugah, NCT, Doctrine, Oorgasme, E-dict, SkaffaRaffa en DJ-contest winnaar Tiydel. Grote namen in de DNB wereld, voor maar €10,-per kaartje in de voorverkoop. Iedereen is welkom vanaf 21:00 uur en gaat naar schatting tot 04:00 uur door. Er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar in de totale verkoop. Op=op.

Murdock
Murdock is voor de leek te vergelijken als de 'David Guetta van het DNB' genre. Elke zomer rockt Murdock de grootste festivals, zoals Dour, Tomorrowland en Pukkelpop. Hij is al bijna 10 jaar een graag geziene gast bij Studio Brussel. In 2009 bracht hij zijn eerste mix album 'Jungle Fever Vol 1' uit en richtte in 2010 Radar Records op met Netsky's 'Yourway/Daydreaming'. Tevens is Murdock de grootste promotor van drum&bass en dubstep in België. Zijn eigen feest Rampage is het grootste drum&bass feest van de wereld!

Doctrine
Sinds 2011 maakt Doctrine al glitched dubstep en drum&bass en heeft ondertussen een level bereikt waar hij zelf niet van had durven dromen. Deze stijgende lijn zal nog voorlopig nog even aanhouden. Hij is bekend van de Rampage anthems die hij samen met Murdock heeft geproduceerd. Met releases op onder andere Radar, Invisible en Blackout en heeft menig podia gedeeld met onder andere Noisia, Mala en Camo & Krooked.

T & Sugah
T & Sugah maken grote slagen in de Drum&Bass scène. Hun releases bij onder andere Radar, Viper en Liquicity plus de support van UKF zorgen voor een goede basis voor deze jonge artiesten. Afgelopen jaar stonden ze ook al op Rampage. Deze jongens weten raad met alles wat Drum&Bass is, van Liquid rollers tot harde bangers. Deze diversiteit is wat je van T & Sugah kan verwachten.

NCT
NCT is het Nederlandse Drum&Bass duo bestaande uit Jeroen en Alexander. De afgelopen jaren hebben ze al bewezen dat ze vette muziek maken en hoogwaardige DJ-sets draaien. Releases bij Liquicity, Radar en Soulvent en binnenkort op 'The sound of Drum&Bass 2016' van Viper te horen.

E-dict
E-dict is een up and coming Drum&Bass DJ uit Terneuzen en is tevens medeorganisator van de Volt franchise. Hij mixt jump Up en Neurofunk Smooth door elkaar heen en zorgt er met zijn energieke draaistijl voor dat de dansvloer niet ongebruikt blijft.

Oorgasme
Het DJ duo bestaande uit Kenrick en Wesley. Bekend onder de naam Oorgasme en geliefd vanwege hun passie voor muziek, enthousiasme en uitbundige energieke leefstijl. Met Oorgasme's unieke mix van muziek gecombineerd met gekke en energieke performances hebben ze al vele clubs en festivals laten rocken. Ook buiten Nederland zijn deze geboren entertainers berucht om het afbreken van feesten.

SkaffaRaffa
SkaffaRaffa is een DJ van Tilburgse bodem en brengt ons een mix van techy Drum&Bass en Neurofunk. Hij verzorgt gegarandeerd een set vol afwisseling tussen harde dansplaten en relaxte tunes.

Tiydel
Als winnaar van de DJ Contest mag hij Volt Invites Radar Records openen. De Middelburgse Tiydel schopt het de laatste tijd ver in de Drum&Bass scene. Met zijn energieke Neurofunk setjes weet hij de voetjes altijd van de vloer te krijgen. Hij draaide al op events als Drum 'n Bass In Your Face, Sonar Bass en Kapot Skeer.