Partyflock
 
­ Nederland

Maarten Vorwerk bundelt al zijn productietips en biedt ze ter download aan

gepubliceerd door , op
Maarten Vorwerk bundelt al zijn productietips en biedt ze ter download aan
29 december 2015
Via zijn Facebookpage deelt Maarten Vorwerk een 100 pagina's tellend document met daarin alle tips, adviezen en tricks die hij ooit deelde via zijn 'Tip of te Week'.
Mocht je Maarten Vorwerk niet kennen dan ben je óf niet bezig met muziek maken of je hebt onder een steen geleefd, maar hier dan toch een kleine introductie:

Maarten Vorwerk 25 april 1980) is een Nederlands producer gevestigd in Aruba. Hij is sinds 2001 al actief in de scene.
Hij produceert onder een grote verscheidenheid van aliassen en stijlen en stelde zo een discografie samen die bestaat uit meer dan 400 tracks.

In het begin had hij veel succes in de jump en hardstyle genres met aliassen als Vorwerk, Jeckyll & Hyde, Jack & The Ripper & Noise Provider. Later in zijn carrière begon hij ook andere stijlen te produceren voor andere DJ's en verdween hij meer naar de achtergrond.

In 2007 scoorde hij zijn eerste nummer één hit in Nederland en Polen met Jeckyll & Hyde: 'Freefall'. Samen met Quintino scoorde hij zijn tweede nummer één hit in Nederland met het nummer 'Epic'.
In de afgelopen jaren heeft hij gewerkt met grote pop- en dance-ariesten gewerkt waaronder; Lady Gaga, Jennifer Lopez, Pitbull, Far East Movement, Usher, Major Lazer, Sean Paul, Will.I.Am, Tiësto et cetera

Je kunt de pdf file met tips en tricks downloaden (Zippyshare). Veel leesplezier en vooral: succes met dope nieuwe tracks maken, want met deze informatie kan het niet mislukken!

1 opmerking

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 62759, 87262}
Zitten voor producers van ieder niveau nuttige tips bij! :) Must-read