Partyflock
 
­ Nederland

Allerlaatste 7th Heaven met gratis entree voor iedereen

gepubliceerd door , op
7th Heaven
10 september 2015
Feest7th Heaven · The Saturday Night Edition
Datumzaterdag 19 december 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Tenminste, voor 2015! Natuurlijk komen er volgend jaar elke maand opnieuw hele mooie 7th Heaven feesten met nog een paar geweldige verrassingen. Maar voor dit jaar kun je zaterdag 19 december nog één keer genieten van de echte unieke 7th Heaven sfeer op de Pre X-Mas Edition! En ook voor deze speciale Pre X-Mas editie heeft 7th Heaven een mooie verrassing voor jou.

Ook de november editie was weer boven verwachting heel erg druk bezocht en was het heerlijk ouderwets genieten. Vanaf het begin was het al heel erg gezellig en was de sfeer heel goed. Iedereen heeft genoten in de mooi gedecoreerde zalen van club Rodenburg. Al met al kijkt 7th Heaven zeer tevreden terug op heel 2015, met als de kers op de taart natuurlijk de 10-Years Anniversary in oktober. Maar voor we het jaar afsluiten gaat 7th Heaven jullie eerst nog even opwarmen voor de kerstdagen op de traditioneel altijd ontzettend gezellige Pre X-Mas Edition!

Gratis entree voor iedereen tot 23:30 uur
Om het jubileum jaar in stijl af te sluiten is er voor de zaterdag 19 december wederom gratis entree. Dit geldt dus voor zowel de dames als de heren en is geldig tot 23.30 uur. Red je dat nou echt niet, dan kun je zoals elke maand voor de 7th Heaven feesten voor maar €10 een ticket bemachtigen in de voorverkoop. De normale entree prijs na 23:30 uur is €17,50. Je kunt ze direct bestellen via 7thheaven.nl



Feestelijke Pre X-Mas Edition
Natuurlijk gaat 7th Heaven je ook weer verwennen in december. Dat begint al als je bij binnenkomst je welkomstdrankje met keuze uit champagne, appelsap of jus d'orange gratis krijgt aangeboden bij de entree naar de zaal. Eenmaal binnen kun je de hele avond genieten van een TOP line-up vol met je meest geliefde 7th Heaven DJ's, mooie danseressen op het podium, relaxte chill muziek in de lounge area en verspreid over de avond ook nog eens schaaltjes met vers gesneden fruit en verfrissende ijsjes uitgedeeld. Welke DJ's je gaan entertainen op 19 december kun je hieronder zien:

Line up Pre X-Mas Edition:
Ruben Vitalis
MEM
Chris Scott
Frenckel
Des Santos
Lesley Styles
Bobby Mimosa
Sjaak Koning
Mc J & Mc UB

Lounge:
Johan D & Friends



De nieuwe datums in 2016 zijn inmiddels bekend!
Bij 7th Heaven gaat het excuus dat je niet wist wanneer het was niet op, want altijd zijn de datums voor het volgende jaar ruim op tijd bekend! Ook voor 2016 kun je dus nu al de dagen aankruisen om erbij te zijn. Heb je jouw agenda bij de hand? Noteer ze maar!

Alle 7th Heaven editions in 2016:
23 januari – 27 februari – 26 maart – 23 april – 28 mei – 25 juni – 23 Juli – 27 augustus – 24 september – 22 oktober – 26 november – 17 december.

Alle reden om nu al uit te kijken naar volgend jaar, maar eerst hopen we je natuurlijk nog een fijne kerst te kunnen wensen op 19 december bij 7th Heaven Pre X-Mas Edition. Ben jij er ook weer bij om het samen te vieren?