Partyflock
 
­ Nederland

Balaton Sound start kaartverkoop met bekendmaking eerste acts

gepubliceerd door , op
Balaton Sound
12 april 2016
Tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop zijn de eerste tien acts voor het Balaton Sound Festival bekendgemaakt. Onder andere Armin van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis en Oliver Heldens zijn bevestigd voor de tiende editie van het Hongaarse festival, wat elk jaar veel bezoekers trekt uit Nederland en België. Ook is de verkoop van de speciale festivaltrein die vanuit Antwerpen en Eindhoven naar het Hongaarse festival zal rijden, van start gegaan. Balaton Sound 2016 vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 juli. Tot vrijdag 11 december 14.00 uur zijn tickets voor een early-bird prijs te koop.

De eerste acts voor #Sound2016 zijn (in alfabetische volgorde):
A$ap Ferg / Armin van Buuren / Fritz Kalkbrenner / Hernán Cattáneo / Lost Frequencies / Macklemore & Ryan Lewis / Oliver Heldens / Paul van Dyk / Robin Schulz / W&W

In de komende maanden zullen nog meer acts worden toegevoegd aan het programma van Balaton Sound, dat bekend staat om de diversiteit van voornamelijk urban en elektronische muziek.

Balaton Sound Express
In 2015 trok Balaton Sound meer dan 8.000 festivalgangers uit de Benelux. Deze zomer zal daarom voor het eerst een speciale festivaltrein vanuit België en Nederland naar het festival rijden: de Balaton Sound Express. De Balaton Sound Express is geïnspireerd door de Sziget Express, die jaarlijks duizenden festivalgangers vanuit Nederland naar het Sziget Festival in Boedapest vervoert. In de Balaton Sound Express bevindt zich een partywagon waar gedurende de treinreis Nederlandse en Belgische DJ's muziek draaien en aan de bar eten en drinken te koop is. Speciaal voor de treinreizigers openen de Balaton Sound campings een dag eerder en wordt er een pre-party georganiseerd op een boot op het Balatonmeer.

Tickets
De ticketverkoop voor Balaton Sound start 8 december 14.00 uur in de middag. In de eerste 72 uur zijn deze voor een Early Bird prijs te verkrijgen, waarna vanaf 11 december 14.00 uur de reguliere festivaltickets in de verkoop gaan. Tickets kunnen worden gekocht via www.balatonsound.nl.
Tickets voor de Balaton Sound Express gaan eveneens vanaf dinsdag 8 december om 14.00 uur 's middags in de verkoop. Meer informatie over de festivaltrein is te vinden via www.balatonsound.nl/balaton-sound-express. De Balaton Sound Express wordt georganiseerd in samenwerking met Festival.Travel, officieel reispartner van het festival.

Voor een impressie van het Balaton Sound Festival (aftermovie 2015-editie) en de Balaton Sound Express (teaser) bekeken worden: