Partyflock
 
­ Nederland

De Raad Van 11 met wereldrecordpoging langste polonaise

gepubliceerd door , op
De Raad Van 11 – Carnaval op zijn Mokums is nu al negen jaar een begrip in het hoofdstedelijke nachtleven. Ook dit jaar zet De Raad Van 11 weer alle DJs op een stokje, tijdens de roemruchtste Carnavalsviering van boven de rivieren. Dit jaar verhuist De Raad naar het Thuishaven terrein en naar overdag, waardoor het nog groter en gekker wordt dan vorig jaar in De De Marktkantine.

Naast een Jordanese Toppers tent en een Caribisch Schuurpaleis heeft De Raad ook weer de befaamde Bobo's Area, met een keur aan Mokumse backstage helden. Veertig van Mokums beste dj's tooien zich stuk voor stuk in hun mooiste outfit om hun beste Carnavalsklappers ten gehore te brengen. En wie een van de voorgaande edities heeft bezocht, kan vertellen dat dit een vreselijke maar heerlijke bende oplevert.

Maar het meest wordt natuurlijk uitgekeken naar de wereldrecordpoging voor de langste polonaise ooit. De commissie van Guinness Book of World Records is van de partij om er op toe te zien dat alles volgens de officiële richtlijnen gebeurt. Met ruim tweeduizend bezoekers is De Raad er zeker van het huidige wereldrecord van 650 man te gaan verbreken. Dit wordt er dus letterlijk één voor in de boeken.



Tickets bestel je bij koop tickets