Partyflock
 

Black Carpet · Tijd voor een nieuwe sensatie

gepubliceerd door , op
Bij deze nodigt Raw House Events jou uit voor een verrassend nieuw concept. Op zaterdag 26 december 2015 vindt de eerste editie van Black Carpet plaats in de Undercurrent te Amsterdam. Dit evenement draait niet alleen om muziek maar om sfeer, smaak, lust en sensatie. Treed binnen over de zwarte loper en ervaar een avond vol genot waarbij dineren en feesten op één locatie mogelijk is gemaakt. Kom genieten en vier deze tweede kerstavond met vrienden en/of familie.

Er zal vanaf 18.00 uur een overheerlijk luxe buffet voor jullie klaarstaan. Een buffet met voor ieder wat wils. Of je nou van vlees of van vis houdt, de keuze is reuze. Niet te ingewikkeld maar vooral gewoon lekker eten. Tevens is tijdens het diner de drank gratis. Neem gerust een lekker biertje en laat de wijn maar rijkelijk vloeien! Kom rustig in de stemming want vanaf 21.00 uur zullen de DJ's je opwarmen voor een knalfuif. Wij presenteren jullie een line-up om je vingers bij af te likken:

Mike S
Chris Scott
MEM
Miss Melody
Ko-c
Des Santos
Mario Rivano
M-icha
Hosted by: MC G

Kaartje kopen?
Géén enorm hoge servicekosten bovenop de ticketprijs! Dankzij sponsor Eventix is het voor dit event mogelijk om wat geld te besparen.Eventix rekent namelijk maar €1,50 per ticket aan servicekosten. Ticketscript en Paylogic vragen al snel €2,70 per entreekaart. Ga daarom nu naar: www.rawhouse-events.com en bemachtig deze voordelige kaarten voordat ze zijn uitverkocht.