Partyflock
 
­ Nederland

WiSH Outdoor viert haar tiende verjaardag met hardstyle op de vrijdag

gepubliceerd door , op
WiSH Outdoor viert haar tiende verjaardag met hardstyle op de vrijdag
27 november 2015
Wie aan het eerste weekend van juli denkt, denkt aan WiSH Outdoor. Met ruim 55.000 bezoekers in 2015, was het festival voor de vijfde maal op rij, ruim van tevoren geheel uitverkocht. Hoewel 1, 2 en 3 juli nog even op zich laten wachten, kunnen vroege vogels zich vanaf 1 december al verzekeren van tickets voor het Brabantse dance festival. Gedurende deze early bird verkoop, wordt een beperkt aantal tickets beschikbaar gesteld tegen een gereduceerd tarief. De reguliere kaartverkoop start pas in 2016. WiSH Outdoor 2016 belooft een zeer bijzondere editie te worden, daar het festival haar 10-jarig jubileum gaat vieren! Early bird tickets zijn op dinsdag 1 december vanaf 20:00 uur uitsluitend te verkrijgen via www.wishoutdoor.com. Wees er op tijd bij, want op = op!

Extra Hardstyle stage op vrijdag
Hoewel sommigen de eerste dag van WiSH Outdoor zien als pre-party voor campinggasten, is de vrijdag gedurende de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardige festivaldag. Naast de diverse house stages, zal er in 2016 daarnaast dan ook voor het eerst een volledige hardstyle stage worden toegevoegd aan de vrijdagprogrammering. De line-up zal op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

18+ area zondag
De zondag van WiSH Outdoor biedt al jaren een brede programmering voor alle leeftijden. Zo konden bezoekers afgelopen jaar genieten van o.a. Kensington, Typhoon, La Fuente, Jordy Dazz, FeestDJRuud en The Partysquad. In 2016 zal er op zondag tevens een speciale 18+ area worden toegevoegd aan het festival; hierover volgt later meer informatie.

Awards
WiSH Outdoor is dit jaar niet alleen genomineerd, maar zelfs tot de beste 10 festivals gekozen voor de prestigieuze prijs van 'best medium-sized European festival 2015' in de European Festival Awards! Daarnaast is het festival ook bij Festivalchart in de race voor de titel 'beste dance festival van 2015'. Festivalchart is een toonaangevende website die op basis van de rapportcijfers van bezoekers een top 100 van beste festivals opstelt. Breng nu je stem uit op je favoriete festival van Nederland via www.festivalchart.nl