Partyflock
 
­ Nederland

Terrordrang: Noisekick vs The Destroyer

gepubliceerd door , op
Komende zaterdag zal de hardste solo van het jaar plaatsvinden in Club Rodenburg in Beesd. Noisekick vs The Destroyer. Twee terrorhelden van de hoogste niveau. Terrordrang staat voor de hardste terror-evenementen op aarde. Harder dan hard en sneller dan snel. Van Noisekick Producties zijn jullie kwaliteitsfeesten gewend van de bovenste plank en dat zal deze avond niet anders zijn. Het beste geluid in de gezelligste locatie van Nederland.

Timetable


Geluid
Zoals jullie van Noisekick Producties zijn gewend zal het hardste geluidssysteem worden ingehuurd voor een optimale beleving van de muziek. Gehoorbescherming is geen overbodige luxe deze avond. Club Rodenburg zal op zijn grondvesten schudden!

Merchandise
Er zal weer een stand aanwezig zijn met mooie nieuwe T-shirts, waaiers en meer. Vergeet dus niet iets extra mee te nemen voor een leuke souvenir van dit megavette evenement.

Tickets
Tickets zijn nog verkrijgbaar in de voorverkoop voor slechts € 18,50 (ex service fee) bij koop tickets en Primera. De voorverkoop gaat erg hard, dus wees er snel bij want op = op!

2 opmerkingen