Partyflock
 
­ Nederland

Flight Facilities in poppodium Annabel

gepubliceerd door , op
DiscoFlamingo
8 november 2015
FeestDiscoFlamingo · Palace Of Peace
Datumzaterdag 14 november 2015
WinactieDiscoFlamingo actiegesloten
LocatieAnnabel Site
Laat DiscoFlamingo je meenemen op een vlucht met Flight Facilities, zaterdag 14 november! Met als eindbestemming de 'Palace Of Peace' waar DiscoFlamingo haar debuut maakt in de grote zaal van het recent geopende poppodium Annabel.

Dans hoe je wilt, kleed je hoe je wilt en hef glazen in dit paleis van de vrede. Een plek zonder grenzen en vooroordelen en een avond om de vrijheid te vieren in een tijd waar het niet vanzelfsprekend is.

Overgevlogen vanuit Australië zal Flight Facilities ons vergezellen in het paleis van vrede. Met meer dan 18 miljoen plays op hun eerste single 'Crave You' en welbekend van hun andere hits 'Stand Still' en 'Claire De Lune' nemen zij stukje bij beetje de wereld over. Het duo is getekend bij het label Future Classic waar artiesten zoals Flume, Chet Faker en Karma Kid zich ook in het huidige roster bevinden. Daarnaast kun je Flight Facilities wellicht kennen van hun remix van 'Shine A Light' van The C90s wat de officiële soundtrack is van Grand Theft Auto XI. Reden genoeg om deze Australische gasten voor de allereerste keer naar Rotterdam te halen!

Het duo wordt gesupport door Elias Mazian. Met releases op Tom Trago's label Voyage Direct, afgelopen zomer grote festivals rocken zoals Pitch, Valtifest, ZeeZout en als lid van Disco Dolly Soundsystem, maakt Elias een goede aanwinst voor DiscoFlamingo. 'Als kind gaf muziek mij het gevoel alsof ik in een tijd capsule zat waar niets anders er toe deed' zegt Elias. En laat dat nu precies zijn wat DiscoFlamingo probeert te creëren op zaterdag 14 november!

DiscoFlamingo held Pop on Acid zal zich wederom toevoegen aan de line-up. De vorige editie van DiscoFlamingo vond plaats in zijn eigen underground club Bahn, wat binnenkort helaas zal verdwijnen. Ervaar voor een van de laatste keren een vleugje van Bahn's atmosfeer en een heleboel van Pop on Acid zijn energie wanneer hij traditiegetrouw de avond zal afsluiten in Annabel.

Last but not least zal Rotterdams meest gewilde prins Kaitjily van Prins Bookings de avond compleet maken. Van barman gepromoveerd naar DJ, heeft Kaitjily de bune al gedeeld met namen zoals Bondax, French Kiwi Juice en de heren van Eton Messy.

Noem voor een avond het paleis van de vrede je thuis en vier de vrijheid. Let's have fun together!

Kaarten kosten in de pre sale €12,50 en zijn verkrijgbaar via koop tickets. Kaarten aan de deur kosten € 15,-.

Ook is DiscoFlamingo genomineerd voor 'Beste Clubavond 2015' door de Popunie voor de Rotterdam Music Awards. Als je DiscoFlamingo wilt belonen voor hun harde werk van de afgelopen 3,5 jaar en het boeken van artiesten zoals Flight Facilities, The Magician, Totally Enormous Extinct Dinsaurs en Blonde voor het eerst in Rotterdam, ga naar de website en scroll helemaal naar beneden. Vink DiscoFlamingo aan en het is gepiept!