Partyflock
 
­ Nederland

Trance Nation 6 februari terug in de Heineken Music Hall
Super Early Bird Tickets vanaf nu te koop

gepubliceerd door , op
Trance Nation
8 februari 2016
FeestTrance Nation · Together as One
Datumzaterdag 6 februari 2016
LocatieThe BOX
FeestTrance Nation · Together as One
Datumzaterdag 6 februari 2016
LocatieHeineken Music Hall
Nederlands
Engels
De eerste editie van Trance Nation in de Heineken Music Hall was simpelweg te bestempelen als een dijk van een feest. Duizenden toegewijde trance liefhebbers bevolkten de muziektempel in Amsterdam en dansten tot het ochtendgloren op de beats van internationaal gerenommeerde en gerespecteerde artiesten. Check de aftermovie:



Een vervolg kon uiteraard niet uitblijven en Trance Nation is trots te mogen mededelen dat deze nu in de agenda staat. Op zaterdag 6 februari 2016 keert de trance familie terug naar de Heineken Music Hall om de fans te geven wat tegenwoordig te weinig geboden wordt: pure trance!
De line-up houden we nog even geheim, maar zal gegarandeerd van internationale allure zijn. Een zorgvuldig uitgebalanceerd gezelschap van internationale en nationale toppers van toen en nu zullen louter kwaliteitstrance ten gehore brengen tijdens deze tweede editie van Trance Nation in deze toplocatie!

De kaartverkoop voor Trance Nation – Together as One is nu van start gegaan op www.trance-nation.nl en voor de snelle beslissers is er een aanzienlijk voordeel te behalen. De eerste 250 super early bird tickets worden voor €29,50 (ex fee) aangeboden waarna de prijs in 2 fases naar €39,50 (ex fee) en €49,50 (ex fee) zal gaan. Het loont dus om er snel bij te zijn!

Voor meer informatie en regelmatige updates sluit je je aan bij de Trance Nation via de Trance Nation Facebook en houd je www.trance-nation.nl in de gaten.

Trance Nation – Together As One!

Super Early Bird:€29,50 (ex fee)
Early Bird:€39,50 (ex fee)
Reguliere ticket:€49,50 (ex fee)
VIP ticket:€59,50 (ex fee)
Ticket link:www.trance-nation.nl/tickets.html

3 opmerkingen

 
Tickets binnen! Met net zo een dikke line up en show moet dit weer een topper worden!
KAK! Dan ben ik net in Kaapstad :(