Partyflock
 
­ Nederland

Høwelijksnagt

gepubliceerd door , op
Terwijl wij nu genieten van de spaarzame zon is er een plek op aarde waar de zon altijd schijnt maar waar niemand momenteel wil zijn; Syrië! Vrijdag 2 oktober wordt (i.s.m. Haus am See) WesterUnie x Høwelijksnagt georganiseerd. De opbrengst van dit evenement zal geheel naar het Syrië project van Run for Human Rights Watch 2015 gaan.

Dansen voor het goede doel, dat wil iedereen toch? Na twee uitverkochte edities voorgaande jaren staat vrijdag 2 oktober een mix van disco en (deep) house op het programma die de WesterUnie & WesterLiefde zullen laten knallen tot in de vroege ochtend. In samenwerking met de WesterUnie heeft Høwelijksnagt een variatie aan artiesten weten te strikken die Human Rights Watch een warm hart toedragen. Met namen als Phonique, Rewind Soundsystem, Disco Troopers, Vriendje van Ferry, Tim & Ties en Guy Gravier gaat gegarandeerd het dak eraf!

De opbrengst van Høwelijksnagt x WesterUnie zal geheel naar het Syrië project van Human Rights Watch gaan. Høwelijksnagt is een jaarlijks terugkerend benefietfeest van Run for Human Rights watch, een wisselende groep van 40 young professionals die als doel hebben zo veel mogelijk geld op te halen voor Human Rights Watch, en als tegenprestatie de marathon van New York rennen op 1 november. Mocht je de jongens en meisjes van Run for Human Rights Watch willen steunen, én zin hebben in een leuk feestje, kom dan aanstaande vrijdag dansen op Høwelijksnagt x WesterUnie.

Kaarten kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via koop tickets.