Partyflock
 
­ Nederland

Beatloverz Sportpaleis Ahoy 14 november line-up part 1 bekend

gepubliceerd door , op
Beatloverz
10 september 2015
14 November aanstaande staat moddervet in je agenda omcirkeld want op die datum vindt in de enige echte dance-tempel van Rotterdam de 7e editie van Beatloverz plaats. Met een extravagante, sexy over the top live show, performers, bizarre effecten en natuurlijk de allerbeste DJ's biedt Beatloverz van 22.00 tot 07.00 uur zonder (geluid!) limieten jou de jaarlijkse uitbarsting van house as you like it.

Ummet Ozcan, Dyna, Dirtcaps and so much more...
Daal de nacht in het Sportpaleis af en ga diep met Ummet Ozcan, Dyna en Dirtcaps. Veer op met Vato Gonzalez, hear the beatz drop bij Shermanology & live acts en doe drank en nog veel meer met Lil' Kleine. Zet gas op je Lollie met FeestDJRuud en pomp op de pure pleasure van Mr. Polska. Vergeet de tijd en vier feest met The Partysquad, laat je verwennen door Maria Helena en Wiwek en ga helemaal los op de beukende beatz van LNY TNZ. De DJ's van Beatloverz staan op 14 november garant voor een uitzinnige sfeer en een waanzinnig feest! Check de line-up deel 1 hier.

2 area's, double fun
Naast het sportpaleis, dat plaats biedt aan 12.500 Loverz, is net als bij de vorige editie een tweede area ingeruimd. De exacte ruimte en line-up daarvan zal de komende week bekend gemaakt worden dus houd de website en socials goed in de gaten.

Tickets en eventinfo
De Early Bird tickets waren in no-time uitverkocht ( Loverz, thank you so much for that). Reguliere tickets zijn nog wel verkrijgbaar en kosten Euro 37,50 excl fee. Check ze hier.
Voor alle event info klik je hier.

We love beatz and nothing can beat our love..

4 opmerkingen

Kan iemand dit feest aanraden? Of juist afraden?

Wil wel weer eens een keertje naar Ahoy en weer eens een wat softer feestje. Ummet Ozcan wel de moeite waard.......

Hoe was de sfeer vorig jaar?
Uitspraak van Tja B) op dinsdag 29 september 2015 om 09:25:
Kan iemand dit feest aanraden? Of juist afraden?

Ben er 2x geweest, naast dat het geluid tering hard staat in Ahoy, vond ik de laatste Beatloverz niet zo.
Line up was vaag, Jeugd van Tegenwoordig rond half 3 neerzetten in de grote zaal sloeg toen totaal nergens op. Vraag me af of Lil Kleine in de grote zaal of de kleine zaal zal staan.

Maar qua sfeer was het behoorlijk een Johnny & Anita gehalte. Ik vind het niet heel storend maar zo nu en dan had ik toch wel het idee als blikken konden doden...
Ja, mr polska, lil kleine en Feestdjruud kan ik niet zo plaatsen op dit event....... beetje apres ski. Prima op zijn tijd hoor, maar als ik lil kleine na Ummet Ozcan bedenk dan wordt ik niet heel blij....

Ik wacht even af wat vrienden doen :)
Kan me niet voorstellen dat hier relaxed publiek op afkomt helemaal nu met die popiejopie gasten als Lil kleine enzo. ik stel me dan echt van die 18-jarige mannetjes voor als publiek die stoer doen om het stoer te moeten zijn