Partyflock
 
­ Nederland

Globehouse presens Tony Junior

gepubliceerd door , op
Globehouse
14 september 2015
Globehouse, de grootste clubfeest organisator uit Arnhem heeft al veel grote namen naar Arnhem gebracht zoals: Yellow Claw, La Fuente, Phalerieau en Kraantje Pappie. Zaterdag 19 september voegen we hier niemand minder dan top Dj en BN'er Tony Junior aan toe! Een paar jaar geleden brak hij door met zijn hit 'Loesje' en inmiddels heeft hij al met verschillende grote internationale namen zoals Mr. Polska, Steve Aoki, NERVO en DVBBS gewerkt. Sommige zullen hem misschien ook kennen van zijn tv serie Toni & Tony op RTL5.

Globehouse organiseert al een aantal jaren feesten in Arnhem die regelmatig uitverkocht waren. Vorig jaar organiseerde Globehouse Events 1 feest in 2 Discotheken waaronder Discotheek Manhattan. Voor de aankomende editie is Globehouse terug voor de 2e keer in Discotheek Manhattan, Arnhem. Naast Tony Junior draaien er verschillende bekende lokale Dj's. De deuren van Manhattan gaan om 00:00 open voor een avond met de beste House, Latin House, Moombahton en meer. Toegang 18+.

Tickets bestel je voor maar 8,00 euro online in de voorverkoop of aan de deur voor 10,00 euro. Er zijn ook nog een aantal VIP tafels beschikbaar á 175,- euro voor max. 6 personen incl. fles sterke drank en fris naar keuze, en snellere toegang.

Kortom, voor een avondje feesten moet je zaterdag 19 september bij Globehouse zijn!