Partyflock
 

back2school · the 20th anniversary edition

gepubliceerd door , op
Traditiegetrouw luidt b2s samen met de liefhebbers van classics, oldschool en retro op kerstavond de laatste feestdagen van het jaar in met back2school. Dit jaar wordt het een hele speciale avond, want het is alweer de 20e jaargang van het concept back2school! Ooit ontstaan in 1996, georganiseerd door Paul Elstak (DJ Paul) en Rob Janssen (DJ Rob) om vernieuwing te brengen in de toenmalige gabberscene. Het concept heeft talloze edities gekend, zoals met Pasen en Pinksteren en natuurlijk kerstavond, op de meest legendarische locaties in Rotterdam. Back2school is een traditie en inmiddels een van de langstlopende concepten van Nederland die niet ontbreekt op de b2s agenda. Alvast in de sfeer komen? Bekijk hier de trailer:



Op 24 december 2015 viert b2s deze speciale jubileumeditie van haar oudste evenement in de Rotterdamse Maassilo. Zoals de trouwe bezoekers weten is dit een avond vol gezelligheid en een feest der herkenning met de beste classics. Verdeeld over drie area's mag je het beste van Early Rave, Hardcore classics, Retro en meer verwachten. Uiteraard zijn hiervoor de vaste waarden en graag geziene gasten uitgenodigd die met hun kenmerkende geluid in het verleden hun sporen verdiend hebben. De beste artiesten die de afgelopen 20 jaar acte de présence hebben gegeven zijn natuurlijk ook tijdens deze jubileumeditie te bewonderen. Benieuwd naar de line-up? Check het hieronder!

Stanton
The Darkraver
Rob & MC Joe
The Viper
Panic
Paul Elstak
Promo
Ruffneck
Neophyte
Distortion
Headbanger
Scott Brown
Partyraiser
Bass-D
Dione
Catscan
Vince & Zany
Predator
Lars
Francois
Bountyhunter & YDR
Yves
Pavo
Luna
The Prophet
Buzz Fuzz & Gizmo
Hosted by Ruffian, Alee & TMC

Wie jarig is trakteert!
Voor deze jubileumeditie wordt eenmalig een speciale voorverkoopprijs gehanteerd van 20 euro per ticket. De voorverkoop start op zaterdag 17 oktober om 10.00 uur via de b2s ticketshop. Alle info over back2school lees je op deze website.

6 opmerkingen

20 alweer :O Ik word niet meer oud.....ik BEN het al :lol:

Mooie lijst namen!
Uitspraak van Tja B) op maandag 5 oktober 2015 om 12:50:
20 alweer :O Ik word niet meer oud.....ik BEN het al :lol:


this maar een cijfer he , leeftijd doet er nooit wat aan toe bij de feesjes ;)
Ja ik was er vanaf de eerste editie bij, wie nog meer? :D Dat wordt weer hakkuhhh, nu een keer met ons complete oude groepje, reünie :bounce:
Uitspraak van II vO op maandag 5 oktober 2015 om 18:41:
this maar een cijfer he , leeftijd doet er nooit wat aan toe bij de feesjes ;)


I know, maar het is zo confronterend af en toe. Dat het als legendarisch wordt besproken of dat het een mijlpaal is en ik denk dat het net 5 jaar geleden was 8)
Ik dacht ff 20 jaar? Tis toch niet alweer 15 jaar terug dat we 2 dagen b2s in outland/A20 hadden... maar nee dat was idd maart 2006 en dat was Dus B2S dat uit dit concept is ontstaan :) Toch ben ik blijkbaar al oud!
20 jaar alweer? Mijn 1e editie was in 2000 en ik heb er 26 meegemaakt volgens mij agenda..!!. De allereerste editie van back2school was in 1996 geloof ik. Dit concept is tijdloos :D