Partyflock
 

Rizio Bookings Agency

anoniem gepubliceerd op
Dat Rizio flink aan de weg aan het timmeren is mag onderhand al wel duidelijk zijn. Hoe we aan de weg aan het timmeren zijn kunnen jullie lezen in deze nieuwsbrief, waarin we de aankomende evenementen uit de doeken doen.

We beginnen op 24-04-2004 met History of Hardhouse met een aantal leuke verrassingen. We zullen er alvast wat verklappen. Naast dj The Prophet zullen we voor het eerst een live-act hebben in Nachttheater, namelijk Smurref! Daarnaast zal de avond een keer worden afgesloten door niemand minder dan jullie eigen Mario Rizio en gaan Zemtec en C-Kaos elkaar bestrijden op de wheels of steel.

Op 22-05-2004 gaan we in New World Centre te Kleve een nieuw concept lanceren, namelijk Old-Skool. De naam verraad al wat voor een soort feest het gaat worden. De line up: dj Rob & MC Joe, Buzz Fuzz en 3 battles. De home base battle gaat tussen Mario Rizo en Zemtec. En de battle of the north gaat tussen 2 giganten uit het noorden Justino en Dizzy. Verder zullen Mad en Brainiac elkaar bestrijden. Beide natuurlijk bekend van Turn It Up.

Op 29-05-2004 gaan we varen. Titanic gaat gehouden worden op een 3 deks boot. Op dek 1 zullen The Darkraver, Mario Rizio, Zemtec en C-Kaos vs Mad draaien. Op dek 2 zal het Eclipse dj-team de warme zwoele trance beats ten gehore brengen. En op dek 3 kun je lekker even uitblazen in de Lounge. Voor iedereen die geen last heeft van zeeziekte is dit een absolute aanrader. Maar wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal kaarten te krijgen.

Vervolgens zal op 30-05-2004 de kick-off zijn van de Harder Mach 7. Deze zal plaats vinden in Nachttheater te Kleve. Deze mag je ook absoluut niet missen getuige de line up. De dj’s voor deze avond zullen zijn Gizmo, Lady Dana, Luna, Mario Rizio, Defendor, C-Kaos, Ralph May, P-Jay, Boellie en Mad.

Voor de andere tour data moet je de site van rizio goed in de gaten houden. Alle info over deze en andere aankomende feesten kun je vinden op http://www.rizio.nl.

CU at one of these party’s!

18 opmerkingen

 
the battle of the north gaat super worden
Artiest {SHOWLIST artist 7366, 50541}
:D
Artiest Zemtec
Dat ziet er goed uit, lekker knallen op die feestjes
Het ziet er weer veelbelovend uit
laatste aanpassing
 
Artiest Maddox
goed bezig :bounce: :)
Artiest {SHOWLIST artist 39267, 2920, 62592}
aha
 
(Y)
Smurrefffffffffffff :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: (y)(y) (y) (y)
laatste aanpassing
wat zijn die gasten uit dieren toch altijd goed bezig he..:d
history word em weer en de hardermach ook zeker end e battles...gewoon alles!!:s
(y) :respect:
laatste aanpassing
De plaatjes liggen al klaar! :)
Incl. Radion :bounce: :D
laatste aanpassing
commercieel goed bezig!
 
mag ook wel weer eens! this veels te lang bagger geweest in worldcenter
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
(Y)
zeker goed bezig!
ja zeker goed bezig dat boot feesje gaat denk ik wel erg ruig worden heb er zeker zin in