Partyflock
 
­ Nederland

Aanstaande zaterdag tienjarig bestaan Decisions at the Beach
Grand anniversary bij Vroeger

gepubliceerd door , op
Aanstaande zaterdag is het zover! De 10-Year Anniversary van Decisions! Tien van de allermooiste jaren vol leuke feesten komen samen bij Beachclub Vroeger. De verwachting is goed, met wat wolkjes, veel zon, weinig wind en een aangename 23 graden, dus perfect weer voor een heerlijk feest op het strand! Het voordeligst kom je als je samen een duo-ticket besteld en waakzame oog van Boedha zal weer toezien dat het een superlekkere dag zal worden. De grand anniversary van de echte Decisions Spirit wil je natuurlijk meemaken!



De captains van Decisions zijn er maar druk mee! Alle voorbereidingen voor komende zaterdag, 15 augustus, lopen op rolletjes. De dj's zijn geboekt, de decoraties besteld, extra zitgelegenheid en het weermannetje is omgekocht. Wie zegt er dat twee kapiteins op één schip niet werkt? Jacky en A3 van Decisions bewijzen nu al 10 jaar het tegendeel door er altijd samen te zijn voor het partypubliek.


Line-up trance area twee bekend
Behalve de line-up voor de Grand Anniversary mainstage zijn nu ook de dj's voor de tweede, trance only, area. In twee zalen feest met alleen maar het beste van Decisions! Dat wordt dus volop genieten volgende week!



Early Bird uitverkocht, duo-tickets bijna op
Early Bird kaartjes voor de Grand Anniversary zijn niet meer verkrijgbaar, en ook de voordelige Duo-tickets lopen op hun einde. Met zijn tweetjes ben je op een duo-ticket al voor 15 euro per persoon binnen, dus dat is een aanrader! Zorg wel dat je dan nu besteld anders zijn ze uitverkocht. Je bestelt ze het snelst door op www.decisionsparty.nl op 'koop tickets' te klikken.



Win een Boedhha met je kaartje!
Het is niet alleen voordelig om in de voorverkoop een kaartje te halen, bij Decisions kun je er ook nog eens iets mee winnen! Speciaal voor het tienjarig jubileum zal Decisions een echte Boedhha verloten onder iedereen die een kaartje uit de voorverkoop heeft! Niet zo groot als de Boedhha op het podium, maar daarom staat hij des te beter bij jou thuis! Deze mooie prijs zal zaterdag 15 augustus op het feest uitgereikt worden aan de gelukkige winnaar/winnares.

8 opmerkingen

:respect: GEFELICITEERD : 10 jaar :respect: Bloemendaal gaat schudden :D :D :D
Werkzaam bij Decisions
Uitspraak van *exclusief* op dinsdag 11 augustus 2015 om 13:45:
:respect: GEFELICITEERD : 10 jaar :respect: Bloemendaal gaat schudden


Thanxs :respect: zijn 10 mooie jaren voorop hoogtepunten en fantastische herinneringen.....Als ik daar op terug mag kijken zit ik nu al met een grote grijns op het gezicht

En dan moet ons 10 jarig bestaan a.s zaterdag nog beginnen ....Het beloofd weer een knaller te worden we gaan zeker LOS van GODLOS

Fullcolor laser ook aanwezig ....bij de gedachten met al die toppertjes weer om ons heen.....voel ik de kriebels weer op spelen :jaja:



AFTELLEN GEBLAZEN Dit gaat DE verjaardag van het jaar worden waar nog lang in de wandelgangen over gepraat zal worden en waar je zo spijt van krijgt als je DIT feest heb moeten missen

Decisions word natuurlijk maar 1 keer 10 jaar dus dat zullen ze in Bloemendaal ook voelen hoop dat zondag beach club vroeger er nog staat

laatste aanpassing
gaat weer een topper worden :woop:

het feestje van 2015 :yes:
Zin in......al hele tijd niet weggeweest dus het wordt weer eens tijd :jaja:
Gaat weer Top feest worden en samen met al mijn vriendinnen altijd dolle pret :P
Het gaat echt een top dag worden !!! Kaatje En Tom hebben er superrrrrr zin in en ja ikke ben aan het stuiteren :bounce:

Is het al zaterdag ?
laatste aanpassing
yoehoerrrrrrrr, ben aanwezig met mijn tas
Dit gaat een zwaaaaaaar DIK beachfeest worden!!!!
laatste aanpassing
Ongeacht of het weer net zo wordt als hier in Spanje op dit moment, we gaan er een knalfeest van maken. Laat dat duidelijk zijn. ;-) Vrijdag terug in Nederland nog even de laatste dagen van de vakantie goed uit luiden :roflol:
Erg veel zin in.....tot zaterdag :woop: