Partyflock
 

Navigator update

anoniem gepubliceerd op
Navigator update
8 april 2004
FeestNavigator · The Hardcore Counterstrike
Datumzaterdag 24 april 2004
WinactieNavigator actiegesloten
LocatieHemkade
Het grote succes van Masters of Hardcore in Eindhoven is voor Art of Dance geen reden rust te nemen! 24 april is dé datum die in je agenda moet staan! Deze datum lanceert Art of Dance voor het eerst het Navigator concept. Meer dan 40 hardcore, darkcore en terror artiesten zullen de Hemkade in Zaandam doen beven!

Navigator staat voor alles wat met hardcore, darkcore en terror te maken heeft. Buiten alle grote mainstream hardcore sterren als bijvoorbeeld Outblast, Neophyte, Catscan en vele anderen zijn ook de underground mannen van het eerste uur present!

Zo is er op Navigator een speciale 8-bit room waar de hele nacht keiharde terror en speedcore uit de speakers komt knallen. De 8 Bit room word gehost door de terrorfreak himself Akira. Akira staat bekend als 1 van hollands hardste artiesten. Buiten zijn keiharde draaistijl runt hij ook zijn platenlabels Hong Kong Violence en Hard drugs records (samen met Drokz). Akira heeft persoonlijk een selectie gemaakt van artiesten die het Navigator publiek gaan laten zien waar 8-bit voor staat!

Ondanks al het Nederlandse geweld komt er ook versterking uit het buitenland. Hardcore artiesten als Digital Boy, The Stunned Guys, Omar Santana, Dunderhead, Art of Fighters, Radium en Celsius komen op Navigator bewijzen dat er in Italie, USA, Oostenrijk en Frankrijk ook kwaliteits hardcore wordt gebracht!

Radium en Celsius staan te trappelen het Navigator publiek kennis te laten maken met de snoeiharde producties die de heren op hun naam hebben staan. Radium runt zijn eigen maatschapij Audiogenic en is verantwoordelijk voor tientallen producties op zijn verschillende franse labels. Tevens zal Radium verantwoordelijk zijn voor de mix op de nieuwe editie van Darkcore die spoedig in de winkel komt te liggen! De Oostenrijker Celsius is met zijn typische producties te vinden op het Otaku label uit Frankrijk en zal voor het eerst in zijn carriere voor het party publiek van de Hemkade zijn sound ten gehore brengen!

Buiten alle top artiesten zullen ook een flink aantal new talents bewijzen dat zij klaar zijn voor het grote werk. Elke Navigator krijgen verschillende talenten uit verschillende delen van het land de kans om een set te draaien op 1 van Nederlands bekendste hardcore lokaties! Op de aankomende Navigator zal het ook mogelijk zijn demo's af te geven (kan gedaan worden in de new talent area), deze zullen vervolgens worden beoordeelt door een aantal top dj's(uiteraard draaien de winnaars op de volgende editie!)

Informatie als timetable en verdere updates zijn spoedig te vinden op http://www.mastersofhardcore.com en http://www.artofdance.nl.

Follow the way to hardcore, follow the Navigator!

104 opmerkingen

 
Dan maar een trieste "mainstream" gabber navigator roeleert TERREUR!!! Ieder zijn ding
 
helaas geen geld maar toch! ben dus niet van de partij status vakantie!!!!!
 
ben ook aanwezig als ik ben aangenomen op et CIOS anders moet ik voor ROC een test doen en dat gaat niet naar zo nacht.
 
Ga dan al naar ghosttown:( 8)
laatste aanpassing
 
effe lekker stampen...eindelijk weer is 8)
 
Waar kan ik me demo heen sturen?
Want ik ga naar Ghosttown :D
 
mwah hemkade zal toch veelste druk zijn zodat je amper kan hakkuh dus ik ga maar weer ff de ouwe gouwe gabberhouse herleven op ghosttown :D en daarna komt toch hellbound :p
ghosttown? neej zkr nie! NAVIGATOR IS BRUUT! :-k kheb er al zin in!!!
aanwezig. kijk nu al uit naar Radium :D :bounce:
Behoor toch bij de "oudere" MAAR GHOSTTOWN was echt K*T de vorige x !!! Maar ja is maar een mening... ennuh Radium mja zegt al genoeg!!
 
ben zeker van de party!!!
heb net gister kaartje gehaald ghostown hoeft van mij nie laatste tijd al genoeg early rave feesten gehad
 
ben dur zekers weten ook!!!
zker van de partij
 
Waarom nou weer tegelijk met GhostTown
ze maken het je niet makkelijk
maar goed GhostTown mag ik niet missen
 
Navigator ----> :bounce:
Hellbound ----> :bounce:
Raving Nightmare ---> :bounce:
Defqon 1 -------> :bounce:
Hardcore 4 Life --> :bounce:
Dat ene hardcore festival ---> :bounce:

eerst maar men verjaardag vieren @ counterstrike :P
 
ja ben van de partij
NAVIGATOR natuurlijk word stevig stampen en daarna ook lekker naar hellbound word een stampe weekje
laatste aanpassing
Wanneer ik had moeten kiezen tussen gt en nvgt was het voor mij duidelijk!!!

Ghosttown!!!!!!!!!!!!
Hemkade heeft nog wat goed te maken na t mislukte feest van Audio Attack dus ben benieuwd


Zeker niet naar Buzz Fuzz geweest!


Dat wilde ik ook al zegge :( Buzz Fuzz was wel gezellig maar de muziek stond echt veel te zacht!
Navigator MOET haast wel goed worden..! :bounce: Heb dr zeker zin in!
 
:jaja: moet ik zeker weten heen, al1 hoop ik dat ik dan vrijdag beur anders moet ik ff wat geld lenen :P dus see you there weer ff lekker :VAAG: worden mzzls
jaah ga der zeker heen eve me kaartje hale maandag en weer lekkr stampe met jane en die week daarna naar hellbound:D komt helemaal goed
AKIRA :respect: DROKZ :respect::respect:
En als laatste maar CKER niet de minste REGULATOR!! :respect:
ghosttown.....navigator.....ghosttown.....navigato­r.....ghosttown.....navigator.....ghosttown.....na­vigator..... DILEMMA!!
en waar is de timetable nou dan?

hij zou bekend moeten zijn :|