Partyflock
 
­ Nederland

XXlerator presents Roughstate

gepubliceerd door , op
Nederlands
Engels
A new journey, a new system, a new venture...

Op zaterdag 10 oktober 2015 zal het team van Roughstate artiesten de Evenementenhal Venray overnemen. Gecombineerd met de kracht van XXlerator, wordt dit gegarandeerd een avond die je niet mag missen!

Sinds de oprichting van het label is Roughstate direct bekend om de kwaliteit die het biedt. En met enkele van de grootste hardstyle namen zoals B-Front, Ran-D, Adaro en Frequencerz die het label vertegenwoordigen, is Roughstate direct een partij om rekening mee te houden!

Dit keer zal Roughstate de krachten bundelen met XXlerator, één van de bekenste hardstyle organisaties uit de scene. Met een A-selectie aan artiesten, een dikke productie en de ultieme bijeenkomst van de Roughstate, zijn alle ingrediënten aanwezig voor een legendarisch evenement!

Tickets
Voor alle dedicated hardstyle lovers: Kaartverkoop voor XXlerator Roughstate start op woensdag 1 juli om 19:00uur via www.XXlerator.com. Gedurende de hele maand juli verzeker je jezelf van een ticket voor slechts €20. Bereid je voor op een onvergetelijke nacht!

3 opmerkingen

:cheer:

Makkelijke keuze , niks Rotterdam....op naar Venray die avond :banana:
Lekker in de buurt! Morgen kaarten aanschaffen! (Y)